To must win παιχνίδι της Ελλάδας

Η αναμέτρηση με την Γεωργία είναι το must win παιχνίδι της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

To must win παιχνίδι της Ελλάδας

Για να «εξαργυρώσει» έτσι η εθνική τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε εκτός έδρας, στην πρεμιέρα, από την Ισπανία. Και να παραμείνει, φυσικά, στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρόκρισης. Από τη στιγμή, μάλιστα, που οι Σουηδοί έχουν δυο νίκες στον όμιλο, μια γκέλα με τη Γεωργία θα στοιχίσει διπλά.

Τα… καλά νέα για την ελληνική ομάδα είναι πως έχει ρυθμό και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Τα… κακά νέα είναι πως η Γεωργία στα δυο παιχνίδια της μέχρι τώρα πάλεψε πολύ δυνατά. Κι έχασε στις λεπτομέρειες. Στο 0-1 από τη Σουηδία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσει. Και στο 1-2 από την Ισπανία προηγήθηκε, για να «λυγίσει» στις καθυστερήσεις…

To must win παιχνίδι της Ελλάδας

Το must win παιχνίδι της Ελλάδας κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να κλείσουν τους διαδρόμους και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να έρθει το γκολ. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Τζον Φαν΄τΣιπ, γνωρίζει πως προέχει να μη δεχτεί η ομάδα γκολ. Γι΄ αυτό και δεν σκοπεύει να παρατάξει φουλ επιθετικό σχήμα. Έτσι, υπάρχουν κάποια ανοιχτά ζητήματα για την ενδεκάδα, όπως η χρησιμοποίηση στο βασικό σχήμα του Φορτούνη. Ή ενός εκ των Τζόλη -Μασούρα. Για όλα αυτά ο Ολλανδός τεχνικός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή.

Για τον Φαν΄τΣιπ θα πρέπει να επισημάνουμε το εξής: η εθνική ομάδα είναι αήττητη επί των ημερών του στα εντός έδρας παιχνίδια της. Σε 8 αγώνες, φιλικούς και επίσημους, με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο, η Εθνική μας έχει καταγράψει 5 νίκες. Το τελευταίο εντός έδρας… χαστούκι ήταν στις 11 Ιουνίου 2019 από την Αρμενία (2-3), με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Χωρίς ήττα από τη Γεωργία

Όσον αφορά το παρελθόν των αναμετρήσεων των δυο ομάδων, η ελληνική ομάδα παραμένει αήττητη. Σε σύνολο επτά αναμετρήσεων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η εθνική έχει πανηγυρίσει 6 νίκες. Ο εντός έδρας απολογισμός αναγράφει 3 νίκες (με 2-1 το 1996 σε φιλικό, με 3-0 το 1998 για τα προκριματικά του Euro 2000 και 1-0 το 2005 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006) και μια ισοπαλία (με 1-1 το 2010 στα προκριματικά του Euro 2012).

Ελλάδα – Γεωργία (31/03/2021, 21:45) Προκριματικά Μουντιάλ: Αναμένεται παιχνίδι τακτικής και υπομονής και από τις δυο ομάδες. Επιλογή μας τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, με απόδοση 2,10.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!