«Πάντσερ» πρόκρισης

Σκέψεις και προτάσεις για την τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου. Για τον πέμπτο θα ανεβάσουμε κείμενο αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα απογευματινά παιχνίδια

«Πάντσερ» πρόκρισης

Η βολική ισοπαλία της Δανίας και της Γαλλίας μας απέφερε κέρδος με απόδοση 2,60. Το ματς της Αργεντινής με την Νιγηρία το πιάσαμε και σε σημείο και σε γκολ και σε πρώτο σκόρερ.

Πολύ κοντά στην επιτυχία πλησιάσαμε και στα άλλα δύο ματς της ημέρας. Το παιχνίδι της Αυστραλίας με το Περού έληξε 0-2 και το Goal δεν έγινε ποτέ επειδή τα «καγκουρό» δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν ούτε μία από τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν. Και το 1Χ του Ισλανδία – Κροατία χάθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα και στα τελευταία λεπτά.

Σήμερα διεξάγονται οι τελευταίες αναμετρήσεις του έκτου ομίλου και του πέμπτου. Στο παρόν κείμενο ασχολούμαστε μόνο με το «κύκνειο άσημα» του έκτου γκρουπ. Κι αυτό γιατί πρέπει να ξέρουμε ποια θέση θα καταλάβει η Γερμανία για να φανταστούμε τις διαθέσεις των ομάδων του πέμπτου ομίλου. Εικάζουμε ότι κανείς δεν θα θέλει να συναντηθεί με τα «πάντσερ» στη φάση των «16», ειδικά η Βραζιλία.

Οι κάτοχοι του τίτλου κρατούν στα χέρα τους την πρόκριση, αλλά όχι την πρώτη θέση. Για την ώρα ισοβαθμούν στη δεύτερη με τη Σουηδία. Με νίκη επί της Νοτίου Κορέας φτάνουν τους έξι βαθμούς. Παράλληλα διεξάγεται ο αγώνας του Μεξικού με τους Σκανδιναβούς. Οι Μεξικανοί εξασφαλίζουν πρόκριση και πρωτιά εφόσον δεν ηττηθούν. Αν χάσουν και νικήσουν και οι Γερμανοί, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία και όλα κρίνονται στις διαφορές τερμάτων. Η Νότια Κορέα προκρίνεται μόνο με νίκη επί των Γερμανών και ήττα των Σουηδών (τριπλή ισοβαθμία στους τρεις βαθμούς τότε) και ελπίζει να κλέψει θέση στη διαφορά τερμάτων.

Περιμένουμε από τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ να πιέσουν και σταδιακά να διαλύουν τις κορεατικές γραμμές άμυνας. Οι Ασιάτες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Μεξικό και Σουηδία. Ηττήθηκαν και από τους δύο. Τώρα καλούνται ή να ρισκάρουν διεκδικώντας τις μηδαμινές ελπίδες που τους απέμειναν ή απλά να κλείσουν αξιοπρεπώς τη διοργάνωση. Η Γερμανία αυτή τη φορά αναμένεται πιο αποτελεσματική και λιγότερο αγχωμένη. Ανώτερο μέγεθος είναι και παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Βασική πρόταση είναι το διπλό.

Για να κρατά γρήγορα την πρόκριση στα χέρια της, θα πρέπει να σκοράρει νωρίς. Οπότε διπλό και στο ημίχρονο.

Ακολούθως σκεφτόμαστε το over 2,5 ή 3,5

Έπειτα το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Επίσης το να βρει δίχτυα ο Μάρκο Ρόις οποτεδήποτε.

Στην αναμέτρηση του Μεξικού με τη Σουηδία στεκόμαστε στο under 2,5. Αυτή τη φορά οι Κεντροαμερικάνοι που ίσως εμφανίσουν σημάδια κόπωσης, θα προσέξουν περισσότερο τα μετόπισθεν. Αν γίνει αυτό, οι Σουηδοί δύσκολα θα βρουν χώρους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του έκτου ομίλου αντιμετωπίζει το δεύτερο του πέμπτου. Και ο δεύτερος του έκτου παίζει με τον πρώτο του πέμπτου.