Αλλαγή κλίματος στη Σερβία με Στοΐκοβιτς

Σερβία – Ιρλανδία (24/03, 21:45), Προκριματικά Μουντιάλ.

Αλλαγή κλίματος στη Σερβία με Στοΐκοβιτς

Η αύρα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς αναμένεται να βοηθήσει τη Σερβία, ώστε να ξεκινήσει με νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ. Και μάλιστα επί ενός αντιπάλου με τον οποίο θα παλέψει για τη 2η θέση του ομίλου. Με δεδομένο ότι η πρωτιά είναι μάλλον απίθανο να ξεφύγει από την Πορτογαλία.

Ο Στοΐκοβιτς κλήθηκε να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας που στο Nations League έκανε κάκιστη πορεία. Τερματίζοντας στην 3η θέση, σ΄ έναν απολύτως βατό όμιλο με Ουγγαρία, Ρωσία και Τουρκία. Ο 56χρονος τεχνικός, που σταδιοδρόμησε σε Ιαπωνία και Κίνα, ανέλαβε πριν 20 ημέρες. Κι από τις πρώτες του κλήσεις φάνηκε πως σκοπεύει να αλλάξει αρκετά πράγματα. Θα χρειαστεί χρόνο, φυσικά, ωστόσο κόντρα στους Ιρλανδούς δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό από τη νίκη.

Η αύρα του Στοΐκοβιτς

Αρκεί, ωστόσο, η αύρα του Στοΐκοβιτς για να αλλάξει η εικόνα της Σερβίας; Μάλλον όχι… Γι΄ αυτό και αναμένουμε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας από τους γηπεδούχους, με στόχο τους βαθμούς και όχι το θέαμα. Η Ιρλανδία παραμένει χωρίς νίκη από τον Ιούνιο του 2019. Πέρσι, σε οκτώ ματς, ο απολογισμός ήταν τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τις 23 Μαρτίου 2019, όταν επιβλήθηκε 2-0 του Γιβραλτάρ. Επιπλέον, η ομάδα έχει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Πέντε παίκτες που υπολογίζονται για βασικοί είναι νοκ άουτ και δεν υπάρχει η πολυτέλεια ισάξιων αντικαταστατών. Ο προπονητής Στίβεν Κένι αναμένεται να πάει σε ένα εξαιρετικά συντηρητικό σχήμα, με στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με την Σερβία να παραμένει αήττητη, έχοντας δυο νίκες. Ήταν αντίπαλοι και στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ, με το ματς στο Βελιγράδι να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή (2-2). Στο Δουβλίνο κέρδισαν 1-0 οι Σέρβοι, που τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου, με τους Ιρλανδούς να παίρνουν τη 2η θέση. Τώρα που υπάρχει η Πορτογαλία στον όμιλο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης ή εφησυχασμού.

Αναμένουμε παιχνίδι σκοπιμότητας, με το τελικό σκορ να μένει χαμηλά. Ο συνδυασμός του άσσου με under 3.5 γκολ στο 2,07.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!