Άλλη ομάδα χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (21/03/2021, 15:00), Ελλάδα, Super League

Άλλη ομάδα χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας

Άλλη ομάδα χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης. Ο υψηλόσωμος Αργεντινός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό, επειδή εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Δεν έπαιξε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, όταν ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και η απουσία του ήταν καθοριστική. Η ομάδα του έκανε την πρώτη της ήττα μετά από δέκα ματς (0-1), όντας πολύ λιγότερο απειλητική. Κι αυτό επειδή ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα της Τρίπολης έχει ως στόχο την τελική τροφοδότηση του Μπαράλες. Είτε ψηλά, αφού είναι ικανότατος στις κεφαλιές, είτε χαμηλά. Η απουσία του αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για θετικό αποτέλεσμα.

Άλλη ομάδα χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας

Οι αριθμοί που θα παραθέσουμε ευθύς αμέσως αρκούν για να δείξουν γιατί είναι άλλη ομάδα χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας. Ο Αργεντινός, λοιπόν, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ σε 21 παιχνίδια. Ο δεύτερος σκόρερ έχει τέσσερα γκολ λιγότερα. Επίσης, είναι ο παίκτης που κερδίζει τις περισσότερες κεφαλιές -συνολικά 22. Κι εδώ ο δεύτερος σε κεφαλιές παίκτης της ομάδας ακολουθεί σε απόσταση (13). Ο Μπαράλες είναι ο παίκτης που κάνει τα περισσότερα σουτ εντός περιοχής, για τον Αστέρα: έχει 20 σε 21 ματς, με τον δεύτερο να βρίσκεται στα 16. Επίσης είναι αυτός που κερδίζει τα περισσότερα φάουλ: 55 έναντι 39 που κερδίζει ο επόμενος, στη σχετική κατάταξη, συμπαίκτης του. Τέλος, o στράικερ των γηπεδούχων είναι δεύτερος σε ασίστ, με τρεις, έναντι τεσσάρων που έχει ο πρώτος στην κατάταξη.

Παιχνίδι ελάχιστων ευκαιριών

Η απουσία του Μπαράλες είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού να ελέγξει την επιθετικότητα του Αστέρα. Το κλείσιμο των διαδρόμων προς την «πράσινη» εστία αναμένεται πιο εύκολο κι έτσι το ματς θα είναι παιχνίδι ελάχιστων ευκαιριών. Αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, κυρίως λόγω της ποιότητας του Βιγιαφάνες και της εκτελεστικής ικανότητας του Ιωαννίδη. Τους παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν όλο αυτό.

Είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μπαράλες. Στο 1,95 το Χ2 με under 2.5 τέρματα.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!