Στενεύει ο κλοιός για Φιορεντίνα

Μπενεβέντο – Φιορεντίνα (13/03/2021, 19:00), Ιταλία, Serie A.

Στενεύει ο κλοιός για Φιορεντίνα

Στενεύει ο κλοιός για Φιορεντίνα. Η ομάδα βρίσκεται μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, με την Τορίνο μάλιστα να έχει δυο παιχνίδια λιγότερα. Το δε πρόγραμμα της ομάδας, τις επόμενες αγωνιστικές, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αν οι «βιόλα» δεν συνέλθουν άμεσα -έχουν το υλικό για να το κάνουν!- είναι πιθανό να βρεθούν στη ζώνη υποβιβασμού. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα υποδέχεται τη Μίλαν, στη συνέχεια πηγαίνει στη Γένοβα και αμέσως μετά φιλοξενεί την Αταλάντα. Στη Φλωρεντία περιμένει, επίσης, τη Γιουβέντους, τη Λάτσιο και τη Νάπολι. Ενώ έχει να πάει στη Βερόνα και στις έδρες Κάλιαρι και Μπολόνια, που επίσης θέλουν να κρατηθούν μακριά από περιπέτειες.

Στενεύει ο κλοιός για Φιορεντίνα

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, επικίνδυνα στενεύει ο κλοιός για Φιορεντίνα. Τα περιθώρια γίνονται ασφυκτικά και το σημερινό ματς στην έδρα της Μπενεβέντο (13/03, 19:00) είναι… must win. Το παράδοξο είναι πως το ρόστερ της Φιορεντίνα δεν «δικαιολογεί» τόσο χαμηλή θέση στη βαθμολογία. Κι είναι ακριβώς αυτή η ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό που δημιουργεί την ελπίδα ότι η αντεπίθεση δεν θα αργήσει. Κόντρα Στην Μπενεβέντο, πάντως, η Φιορεντίνα έχει σπουδαία ευκαιρία: οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν δέκα ματς χωρίς νίκη. Στο 1-1 με τη Σπέτσια τους έσωσαν δυο φορές τα δοκάρια. Επιπλέον το ματς είναι από εκείνα που αποκαλούμε «εξάποντα». Αν το κερδίσει η Φιορεντίνα δεν παίρνει μόνο τους τρεις βαθμούς, τους στερεί ταυτόχρονα από την (ισόβαθμη) αντίπαλο της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και δυο σημαντικές επιστροφές: του αμυντικού μέσου Καστροβίλι και του Ριμπερί, που εξέτισε την ποινή του.

Τρία no goal

Στο ματς του πρώτου γύρου η Μπενεβέντο επικράτησε 1-0, χάρη σ΄ ένα γκολ του Ιμπρότα, στο 52΄. Το ενδιαφέρον είναι ότι τις τρεις φορές που κοντραρίστηκαν και πάλι οι δυο ομάδες δεν υπήρξε αμφίσκορο. Ενώ οι δυο τελευταίες συγκρούσεις τους ήταν under 1.5 γκολ. Έχει, επίσης, σημασία να αναφερθεί ότι η Φιορεντίνα έχει μια και μοναδική νίκη εκτός έδρας φέτος, αλλά τι νίκη! Επί της Γιουβέντους 3-0!

Η νίκη της ανώτερης σε έμψυχο υλικό Φιορεντίνα με over 1.5 γκολ έχει απόδοση 2.75

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!