Ξέχασε να κερδίζει η Γκλάντμπαχ

Από τις 22 Ιανουαρίου που επικράτησε 4-2 της Ντόρτμουντ, για το πρωτάθλημα, ξέχασε να κερδίζει η Γκλάντμπαχ. Τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός στα έξι ματς που ακολούθησαν.

Ξέχασε να κερδίζει η Γκλάντμπαχ

Κι αν συνυπολογίσουμε τα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, η Γκλάντμπαχ έφτασε τις πέντε σερί ήττες. Λες και «ξεφούσκωσε» απότομα η ομάδα. Λες και η γνωστοποίηση της συνεργασίας του προπονητή, Μάρκο Ρόζε, με την Ντόρτμουντ από το καλοκαίρι λειτούργησε ως διαλυτικό στοιχείο…

Ξέχασε να κερδίζει η Γκλάντμπαχ

Ξέχασε να κερδίζει η Γκλάντμπαχ, λοιπόν, αλλά η Άουγκσμπουργκ είναι ο ιδανικός αντίπαλος ώστε να επανέλθει στις νίκες. Ένα εκτός έδρας ματς με υποδεέστερο αντίπαλο και χωρίς την πίεση των οπαδών είναι «ό,τι πρέπει» για να ξεκινήσει η ανάκαμψη. Αλλά μπορεί κάποιος να ποντάρει σε μια ομάδα που έρχεται από πέντε σερί ήττες, σε αποδόσεις γύρω στο 1.80; Ασφαλώς όχι! Ούτε, φυσικά, μπορεί να την κοντράρει από τη στιγμή που η αντίπαλός της έχει μόλις μια εντός έδρας νίκη το 2021. Και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες στην Μπουντεσλίγκα από τις αρχές του χρόνου (επτά σε 11 ματς).

Μελετώντας το παρελθόν των αγώνων ανάμεσα στις δυο ομάδες και τη στατιστική, προκύπτουν ενδιαφέρουσες επισημάνσεις: η Γκλάντμπαχ παραμένει αήττητη για οκτώ σερί παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Τα μισά, ωστόσο, έληξαν ισόπαλα (4-4-0). Η συνολική παράδοση στην έδρα της Άουγκσμπουργκ είναι 3-5-2, αρκετές ισοπαλίες κι εδώ. Επίσης, ο προπονητής των γηπεδούχων «τρέχει» ένα 5-1-1 κόντρα στα «πουλάρια».

Παιχνίδι με τα γκολ

Προσθέτοντας στην εξίσωση τις (άθλιες) επιδόσεις των δυο ομάδων όταν αγωνίζονται Παρασκευή, καταλήγουμε σε ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα. Και κάπως έτσι φθάνουμε στα γκολ. Η Γκλάντμπαχ έχει 18/24 αμφίσκορα φέτος, ενώ αμφίσκορα ήταν και τα 5/6 τελευταία, μεταξύ τους, με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ. Συνεπώς, οι πιθανότητες να έχουμε γκολ και από τις δυο ομάδες είναι σημαντικές. Θυμίζουμε, επίσης, πως τα 13/24 φετινά της Άουγκσμπουργκ είναι underκαι πως μεσοβδόμαδα η Γκλάντμπαχ έχει παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (12/03/2021, 21:30) Γερμανία: Μπουντεσλίγκα - Το combo του αμφίσκορου (g/g) με under 4.5 γκολ, στο 2.25 είναι επιλογή που έχει αξία

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!