Ντόρτμουντ - Σεβίλλη: Επιστροφές… καταστροφές

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (09/03/2021, 22:00), Champions League.

Ντόρτμουντ - Σεβίλλη: Επιστροφές… καταστροφές

Επιστροφές… καταστροφές (;) στην αποψινή ρεβάνς του Champions League, ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Σεβίλλη. Οι Βεστφαλοί, με το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα ασφαλώς και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Όμως ποιος μπορεί να διαγράψει τους σκληρούς και αποφασισμένους Ισπανούς; Επιπλέον η Ντόρτμουντ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα του πλανήτη… Προσθέστε στην εξίσωση πως οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς το alter ego του Χάαλαντ, τον Σάντσο δηλαδή. Τη στιγμή που στην ενδεκάδα των Σεβιγιάνων επιστρέφει ο ηγέτης της άμυνας, Κουντέ, και πιθανότατα ο γκολκίπερ Μπόνο. Ενώ από την περασμένη εβδομάδα επανήλθε σε δράση και ο μεσοεπιθετικός Οκάμπος, ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας.

Επιστροφές… καταστροφές

Δεν γνωρίζουμε αν θα επιβεβαιωθεί το επιστροφές… καταστροφές στο Ντόρτμουντ. Ωστόσο δεν μπορεί εύκολα να παραβλέψει κάποιος ότι η Σεβίλλη είναι ενισχυμένη στο μέγιστο βαθμό. Ενώ, αντίθετα, η Ντόρτμουντ δεν θα έχει Σάντσο και ίσως τον πολύτιμο μπακ – χαφ Γκερέιρο. Δεδομένο είναι επίσης ότι οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους. Το Σάββατο ο Λοπετέγκι αποφάσισε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει της αποψινής αναμέτρησης και το «πλήρωσε» με ήττα από την ΈλτChampions Leagueσε. Ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από όταν ανέλαβε ο Λοπετέγκι. Μένει να φανεί αν το ρίσκο που πήρε ο τεχνικός των Σεβιγιάνων το Σάββατο «εξαργυρωθεί» απόψε. Να επισημάνουμε ότι η ομάδα «τρέχει» σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε για τελευταία φορά από την Σπαρτάκ, στη Μόσχα, για να ακολουθήσει ένα 3-3-0.

Περνάει όταν κερδίζει εκτός

Μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για τη «μάχη» της Βεστφαλίας: η Ντόρτμουντ έχει πετύχει 15 εκτός έδρας νίκες σε νοκ άουτ παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τις 14/15 περιπτώσεις πήρε την πρόκριση. Από την πλευρά της, η Σεβίλλη έχει τρεις εντός έδρας ήττες, σε πρώτο ματς νοκ άουτ σειράς. Στις τρεις ρεβάνς δεν ηττήθηκε (2-1-0), αλλά μόνο στη μια περίπτωση προκρίθηκε. Τέλος, στην πιο πρόσφατη κόντρα με γερμανική ομάδα (Μπάγερν), η Σεβίλλη ηττήθηκε 2-1 στην εντός και απέσπασε 0-0 στο Μόναχο.

Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, με το combo X2 και under 3.5 να προσφέρεται στο 2.67

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!