Με γκάζι πατημένο η Κάρντιφ

Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ (05/03/2021, 21:45), Championship Αγγλίας.

Με γκάζι πατημένο η Κάρντιφ

Ασταμάτητη έχει αποδειχθεί η Κάρντιφ από την ημέρα που έχει καθίσει στον πάγκο της ο Μικ Μακ Κάρθι. Επί των ημερών του Ιρλανδού τεχνικού οι «μπλούμπερντς» πορεύονται με γκάζι πατημένο και δύσκολα θα κάνουν… στάση στο Χάντερσφιλντ. Την Τρίτη, η Κάρντιφ «κομμάτιασε» την Ντέρμπι με 4-0. Παραμένει αήττητη στα 10 ματς υπό τον Μακ Κάρθι και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την εξάδα. Την ίδια στιγμή, η Χάντερσφιλντ «αγκομαχούσε» για να κρατήσει το ισόπαλο 1-1 με την Μπέρμιγχαμ.

Διάτρητη αμυντική η Χάντερσφιλντ

Για την οικοδέσποινα, τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά. Μπορεί η μοναδική της νίκη μέσα στο 2021 να σημειώθηκε επί της άλλης ουαλικής ομάδας, της Σουόνσι (4-1) πριν 13 ημέρες, όμως η εικόνα της παραμένει κάκιστη. Το συγκρότημα του Κάρλος Κορμπεράν συνεχίζει να αγωνίζεται με επιθετική διάθεση, να έχει υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας. Όμως, αμυντικά παραμένει… διάτρητο, ως απόρροια και των πολλών προβλημάτων τραυματισμών, ενώ εσχάτως ούτε επιθετικά πείθει.

Εξπέρ σε στατικές φάσεις και ανοιχτούς χώρους η Κάρντιφ

Για τους φουριόζους «μπλούμπερντς», αντίθετα, τα πράγματα δουλεύουν… ρολόι. Συνεχίζουν να σκοράρουν κατά βούληση. Μπορούν και διασπούν τις αντίπαλες άμυνες με την… ειδικότητά τους στις στατικές φάσεις (έτσι προηγήθηκαν με την Ντέρμπι). Μετά βρίσκουν «ανοιχτούς» χώρους δράσης και τους εκμεταλλεύονται. Διαθέτουν άλλωστε ταχύτητα και ένα ικανότατο εκτελεστή, τον Μουρ, που έχει σημειώσει 8 από τα 16 φετινά του γκολ στους 10 αγώνες με τον Μακ Κάρθι στην τεχνική ηγεσία!

Σπουδαία η παράδοση των Ουαλών

Βέβαια, αποτελεί πλήγμα ο τραυματισμός του Μπένετ (ακραίος αμυντικός). Όμως, σύμμαχος της Κάρντιφ απόψε στο «Τζον Σμιθς» είναι μια σπουδαία παράδοση. Αυτή που τη θέλει να μην έχει ηττηθεί από τη Χάντερσφιλντ εδώ και 18 χρόνια. Στις 25 Ιανουαρίου 2003 είχε ηττηθεί με 1-0 σε αυτό το γήπεδο. Από τότε μετρά 10 νίκες σε 14 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μάλιστα, έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές επιτυχίες την τελευταία διετία.

Όλα συντείνουν στην επικράτηση των φιλοξενούμενων. Το «διπλό» της Κάρντιφ σε τιμές γύρω στο 2.10 έχει αξία.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!