Μεταμόρφωση και ρέντα για την Μπρίστολ Σίτι

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση της Μπρίστολ Σίτι από τότε που προσέλαβε το Νάιτζελ Πίρσον. Οι «ρόμπινς», που είχαν ποιότητα, ανέκτησαν την καλή ψυχολογία, απέκτησαν ρέντα και μοιάζει να αξίζει το ρίσκο στο υπέρ τους ποντάρισμα κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Μεταμόρφωση και ρέντα για την Μπρίστολ Σίτι

Δύο νίκες έχει σημειώσει η Μπρίστολ Σίτι από την ημέρα που ο Πίρσον έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Με αυτόν παρατηρητή στην εξέδρα κέρδισε στο Μίντλεσμπρο (3-1), ενώ το Σάββατο στο ντεμπούτο του στον πάγκο πέτυχε εκπληκτική ανατροπή στο Σουόνσι (3-1).

Ο Πίρσον την απελευθέρωσε

Απόψε, στην πρώτη εμφάνιση του έμπειρου τεχνικού στο «Άστον Γκέιτ», η Σίτι υποδέχεται ακόμα μια ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου. Είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία των «ρόμπινς» έχει απελευθερωθεί.Ο Πίρσον δεν έχει επιδράσει ακόμα τακτικά. Ωστόσο, φαίνεται ότι με το μαγικό του… ραβδάκι άλλαξε την τύχη της Μπρίστολ. Το κυριότερο παράσημό του ως τώρα, είναι το… λύσιμο των ικανότατων επιθετικών μονάδων που διαθέτει η Μπρίστολ. Ήδη οι Ντιντιού και Γουέλς μετρούν από δύο γκολ.

Νικήτρια, αλλά χωρίς συνέπεια η Μπόρνμουθ

Φυσικά, δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι η Μπόρνμουθ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Γουότφορντ (1-0), με την οποία επέστρεψε στην εξάδα. Τα «κεράσια» πήραν άριστα ανασταλτικά, έριξαν και… ξύλο όταν χρειάστηκε, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι έδειξαν αποφασιστικότητα.Ωστόσο, ούτε επί των ημερών του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ έχουν καταφέρει να αποκτήσουν συνέπεια. Η τελευταία φορά που πέτυχαν διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ με το νεαρό τεχνικό δεν έχουν καταγράψει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.Επίσης, μέσα στον 21ο αιώνα, η Μπόρνμουθ έχει κερδίσει σε μόλις 1 από τις 7 επισκέψεις της στο Μπρίστολ κι αυτή τον Απρίλιο του 2005 (μετρά 3 ήττες σε αυτό το διάστημα).

Μπρίστολ Σίτι – Μπόρνμουθ (03/03/2021, 21:45), Τσάμπιονσιπ Αγγλίας: Με την τύχη των γηπεδούχων να έχει αλλάξει και την Μπόρνμουθ να μην εμφανίζεται ιδιαίτερα συνεπής, οι τιμές στο ενδεχόμενο νίκης της Μπρίστολ Σίτι μοιάζουν εξωφρενικά υψηλές. Πάμε με το «1 DNB» που προσφέρεται στο 3,50.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!