Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (28/02/2021, 19:30) Ελλάδα, Super League.

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού για την είσοδο του στην τετράδα του πρωταθλήματος Superleague Interwetten. Οι «πράσινοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και το ερώτημα είναι αν έχουν τον τρόπο να το διαχειριστούν όλο αυτό. Αν, δηλαδή, λογικές «τώρα ή ποτέ» θα επηρεάσουν ψυχολογικά τους παίκτες και δεν θα τους επιτρέψουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο συγκεκριμένος τομέας, ο ψυχολογικός δηλαδή, είναι ο μοναδικός από τον οποίο θα μπορούσαν να την «πατήσουν» οι γηπεδούχοι. Όλα τα άλλα είναι υπέρ τους, σε μια αγωνιστική όπου κρίνονται πολλά για τετράδα και υποβιβασμό.

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Θα εξηγήσουμε αμέσως γιατί το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημαντικές απουσίες που επηρεάζουν πολύ την ανασταλτική τους λειτουργία: Οι απουσίες των Σιμόες – Γαλανόπουλου από τη μεσαία γραμμή, καθώς και των Μπακάκη – Τσιγκρίνσκι από την άμυνα, είναι κομβικές. Το καλό για τον Χιμένεθ είναι πως θα αγωνιστεί ο Σάκχοφ, που κάνει καλή δουλειά μπροστά από τους στόπερ. Η παρουσία του Σάκχοφ είναι ο μοναδικός λόγος που «θολώνει» τις πολύ καλές πιθανότητες νίκης του «τριφυλλιού». Και μάλιστα σε αποδόσεις που μοιάζουν απίστευτα καλές. Η ομάδα του Μπόλονι έρχεται από το «χαστούκι» στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ένα «χαστούκι» που προσγείωσε αρκετούς στην ομάδα. Τουλάχιστον εκείνους που βιάστηκαν να «πετάξουν στα σύννεφα» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι των «αιωνίων». Να επισημάνουμε πως σε όλα τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιαστεί καλά προετοιμασμένος, ενώ στον πρώτο γύρο επικράτησε 2-1.

Δυο γκολ σε κάθε ματς

Επανερχόμενοι στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, επισημαίνουμε κάτι σημαντικό: στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της η ομάδα δέχτηκε από δυο τέρματα. Επίσης, στα 4/5 τελευταία μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, σκόραραν και οι δυο. Τέλος, μετά από επτά ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια που είδε την εστία του να παραβιάζεται.

Όλα αυτά οδηγούν σε αρκετές επιλογές για το ντέρμπι -καλοπληρωμένες μάλιστα. Για τους τολμηρούς ο «άσσος» βρίσκεται πάνω από το 3.00, το draw no bet γύρω στο 2.00. Επίσης, η επιλογή 1Χ και goal προσφέρεται στο 2.90, ωστόσο εμείς έχουμε επιλέξει ένα πιο συντηρητικό ποντάρισμα.

Ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας 1Χ με over 1.5 γκολ, έχει απόδοση 2.40

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!