Ανώτερη και πλήρης η Ομόνοια

Τελευταία ελπίδα το Κύπελλο για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα που για πολλά χρόνια μονοπωλούσε τους τίτλους στην Κύπρο, φέτος έμεινε εκτός πλέι οφ.

Ανώτερη και πλήρης η Ομόνοια

Και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, φυσικά. Το Κύπελλο απομένει ο μοναδικός δρόμος για να σώσει τη χρονιά. Ωστόσο, για να τα καταφέρει, θα πρέπει να υπερβεί ένα πολύ υψηλό εμπόδιο: να αποκλείσει την «αιώνια» αντίπαλο Ομόνοια. Την οποία αντιμετωπίζει σήμερα (24/02, 18:30) στο πρώτο ματς των προημιτελικών (η ρεβάνς στις 10 Μαρτίου). Φέτος η Ομόνοια κάνει μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της, τερματίζοντας πρώτη στην κανονική περίοδο, με αξιοζήλευτες επιδόσεις. Επικράτησε, μάλιστα, και στις δυο αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να δεχτεί γκολ: 3-0 στις 7 Δεκεμβρίου και 1-0 στις 20 Φεβρουαρίου.

Τελευταία ελπίδα το Κύπελλο

Όλα αυτά δείχνουν κάτι συγκεκριμένο: μπορεί για τον ΑΠΟΕΛ να αποτελεί… τελευταία ελπίδα το Κύπελλο, ωστόσο υπάρχουν πολλές αμφιβολίες αν καταφέρει να αποκλείσει την Ομόνοια. Η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι για τη διοργάνωση. Διανύοντας μια εξαιρετική σεζόν, έχει ως στόχο το νταμπλ και δεν θα χαλαρώσει, δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Στα ματς του πρωταθλήματος με τις κορυφαίες πέντε ομάδες της Κύπρου, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ παρέμεινε αήττητη, έχοντας απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ξεκινά, λοιπόν, από θέση ισχύος και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση από το πρώτο ματς. Εξάλλου, η Ομόνοια τώρα αρχίζει να «χτίζει» το δικό της σερί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θυμίζουμε πως στα «πέτρινα χρόνια» δεν μπορούσε να «σταυρώσει» νίκη, κόντρα στον μισητό αντίπαλο. Επιπλέον, το απουσιολόγιο είναι κενό και ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αντίθετα, από τον ΑΠΟΕΛ θα λείψει ο εξτρέμΕφραίμ και ο φορ Νούχιου.

Ισορρόπησε το σετ

Κάτι ακόμη, που αφορά το σετ των αποδόσεων, για το συγκεκριμένο ματς: αρχικά φαβορί δόθηκε ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (24/02) οι αποδόσεις είχαν έρθει σε ισορροπία. Με τον «άσσο» να βρίσκεται λίγο πάνω από το 3.00 και το «διπλό» να έχει υποχωρήσει στο 2.60

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (24/02/2021, 18:30) Κύπελλο Κύπρου: Το ματς είναι ντέρμπι, αλλά η Ομόνοια έχει αποδείξει φέτος ότι είναι μια κλάση πάνω. Το 2,80 στη νίκη της μοιάζει εξαιρετικό

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!