«Μπίνγκο» με την… πρώτη η Μπρίστολ Ρόβερς

Με στόχο να ξεφύγει από τις περιπέτειες, η Μπρίστολ Ρόβερς έδωσε τη Δευτέρα τα ηνία στον Τζόι Μπάρτον. Ο «Μπίνγκο» θα κάνει το ντεμπούτο του απόψε (23/2, 21:00) κόντρα στη Γουίγκαν και μπορεί με την… πρώτη να δώσει ώθηση στους «πειρατές».

«Μπίνγκο» με την… πρώτη η Μπρίστολ Ρόβερς

Η αναμέτρηση είναι βέβαια, κρισιμότατη. Η Μπρίστολ Ρόβερς βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία κατοικοεδρεύουν οι «λάτικς», που απέχουν άλλους τόσους πόντους από τις θέσεις της παραμονής.

Αλλάζει η ψυχολογία της Μπριστολ Ρόβερς

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν με διαφορετική ψυχολογία. Ο Μπάρτον, που ήταν και παραμένει ένας άκρως ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, συνηθίζει να έχει μεγάλη επίδραση από τον πάγκο.

Αυτό το είχε καταφέρει με την προηγούμενη ομάδα του, τη Φλίτγουντ, την οποία πέρυσι οδήγησε ως τα πλέι-οφ της κατηγορίας. Φημίζεται για το «σφίξιμο» της ανασταλτικής λειτουργίας, έστω κι αν οι… αρρυθμίες που έχει η νέα του ομάδα δε γιατρεύονται τόσο γρήγορα.

Επιπλέον, δεν παραλαμβάνει εντελώς… καμένη γη. Οι Ρόβερς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο Τζίλιγχαμ το Σάββατο, παρά την ήττα, ενώ είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή εντός έδρας επικράτηση επί της ισχυρότατης Πόρτσμουθ μια εβδομάδα πριν.

Οι… εκλάμψεις και η κάκιστη παράδοση της Γουίγκαν

Την ίδια στιγμή, η Γουίγκαν των… χιλίων οικονομικών προβλημάτων (ακόμα βρίσκεται υπό καθεστώς διαχείρισης, αφού δεν έχει βρεθεί κατάλληλος αγοραστής), δίνει υπό αντίξοες συνθήκες τη μάχη της επιβίωσης.

Δίχως ποιότητα στο ρόστερ (μόλις 3 παίκτες έχουν απομείνει από την περσινή ομάδα που έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ) και με κάποιες λίγες εκλάμψεις μέσα στο 2021 (έχει μόλις 1 νίκη και συνολικά 5 βαθμούς σε 9 αγώνες), μοιάζει δύσκολο να «σωθεί».

Οι 3 διαδοχικές ήττες (από Όξφορντ, Χαλ, Λίνκολν) με παθητικό 9 τερμάτων αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αν μάλιστα προσθέσουμε και την κάκιστη παράδοση που έχει στο «Μεμόριαλ», όπου δεν έχει νίκη εδώ και 34 χρόνια, βλέπουμε ότι η σημερινή αποστολή της φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη.

Μπρίστολ Ρόβερς – Γουίγκαν (23/02/2021, 21:00), Λιγκ 1 Αγγλίας: Αφού η Μπρίστολ Ρόβερς θα έχει πλέον άλλο… αέρα και η Γουίγκαν δεν πείθει, κουβαλώντας κι ένα «μαύρο» παρελθόν, είναι λογικό να κατευθυνθούμε προς τον «άσσο», που τον βρίσκουμε στο 2,20.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!