Γκολ από νωρίς ο Παναθηναϊκός

Έχει βρει τον τρόπο να… παίρνει αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός. Και μάλιστα από νωρίς. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας που τον οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο -και μάλιστα με καλές πιθανότητες.

Γκολ από νωρίς ο Παναθηναϊκός

Είναι και η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά και η ικανότητα ελέγχου του ρυθμού του αγώνα. Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη τους νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (22/2, 19:30). Και δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν βαθμό ή βαθμούς. Μια νίκη θα τους φέρει στην 3η θέση της κατάταξης, μαζί με την ΑΕΚ και τον Άρη κι έχουν τον τρόπο να την πετύχουν. Πιστεύουμε, μάλιστα, με τον τρόπο που συνηθίζουν φέτος. Με γκολ από νωρίς, δηλαδή.

Παίρνει αυτό που θέλει

Παίρνει αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, και μάλιστα από νωρίς. Μέχρι τώρα έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε 12 ματς και στα 10 από αυτά η νίκη ήρθε από ημίχρονο. Μόνο στα παιχνίδια με τη Λάρισα και τον Ατρόμητο δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος το πρώτο 45λεπτο. Το έκανε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν προηγήθηκε νωρίς – νωρίς (στο 6΄) και στο τέλος επικράτησε 2-1. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι «πράσινοι» είναι ξεκούραστοι, καθώς έδωσαν και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα (ήττα 1-2) στο Αγρίνιο. Εκεί, δηλαδή, όπου παίζουν και απόψε.

Δυσκολεύεται ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έχει κενά και αδυναμίες σε όλες τις γραμμές του. Ειδικά επιθετικά, δυσκολεύεται να σκοράρει. Σπάνια πετυχαίνει περισσότερα από ένα γκολ, το κατάφερε μόνο στις δυο εντός έδρας νίκες του επί της Λάρισας και το ΟΦΗ (2-1). Συνήθως σκοράρει ένα ή και κανένα. Έχει δέκα ματς να πανηγυρίσει νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. Εκείνο που επιδιώκει είναι να παίζει πίσω από τη μπάλα, προσπαθώντας να «κλέψει» κάποιον βαθμό από ισοπαλία. Κάπως έτσι πήρε το 0-0 στην πιο πρόσφατη έξοδό του, στην Θεσσαλονίκη, με τον Άρη.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (22/02/2021, 19:30) Ελλάδα Σουπερλίγκ: Η νίκη από ημίχρονο του Παναθηναϊκού, που έχει επιβεβαιωθεί φέτος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%, έχει απόδοση 3.35.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!