Σε φουλ φόρμα ο Μέσι

Όταν είναι σε φουλ φόρμα ο Μέσι, στην Μπαρτσελόνα αισθάνονται σιγουριά. Απολύτως λογικό αυτό, αφού από τον Αργεντινό σταρ περιμένουν σχεδόν τα πάντα στο δημιουργικό κομμάτι.

Σε φουλ φόρμα ο Μέσι

Ο Μέσι, λοιπόν, έχει σκοράρει έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει να… αποδείξει πράγματα στην αποψινή (16/2, 22:00) κόντρα με την Παρί. Ειδικά σε εκείνους που υποστηρίζουν πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο Παρίσι για να ξαναβρεί τον Νεϊμάρ. Με πρώτη και καλύτερη την γαλλική εφημερίδα «Εκίπ». Για τον Νεϊμάρ, πάντως, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Το οποίο αφορά τις απουσίες του από τα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ (διαβάστε εδώ).

Σε φουλ φόρμα ο Μέσι

Σε φουλ φόρμα ο Μέσι, λοιπόν, κι η Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια της άρχισε και πάλι να σκοράρει με άνεση. Από την άλλη, η Παρί μπορεί να άλλαξε προπονητή ωστόσο δεν έχει παρουσιάσει σημάδια μεγάλης βελτίωσης. Έχει οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία της, σε όλες τις διοργανώσεις, όμως σε κανένα από αυτά δεν εντυπωσίασε. Επιπλέον ο Ποτσετίνο δεν θα έχει στη διάθεση του Νεϊμάρ και Ντι Μαρία. Κι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των Παριζιάνων. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως ένα γκολ το έχουν στο «Καμπ Νου» οι φιλοξενούμενοι. Όχι μόνο επειδή η Μπαρτσελόνα έχει κενά στην αμυντική της λειτουργία, αλλά κι επειδή ο Μπαπέ θα βρει χώρους.

Μόλις δυο nogoal

Το παρελθόν των αναμετρήσεων των δυο ομάδων περιλαμβάνει οκτώ επίσημους αγώνες, όλες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα έξι από τα οκτώ ματς ήταν over και τα έξι, επίσης, ήταν goal. Μόνο σε δυο ματς ένας από τους δυο αντιπάλους δεν κατάφερε να σκοράρει: στο εντός έδρας 2-0 της Μπαρτσελόνα, στις 21 Απριλίου 2015 και στο 4-0 της Παρί, στις 14/2/2017.

Μπαρτσελόνα – Παρί (16/2/2021, 22:00) Τσάμπιονς Λιγκ: Ο συνδυασμός της νίκης της Μπαρτσελόνα με το αμφίσκορο (goal) έχει απόδοση 3.40

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!