Γκολ στο ντέρμπι της Λεμεσού

Ένα ματς που ακόμα και σε ιδιαίτερες συνθήκες εξάπτει τα πάθη στη Λεμεσό. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το lockdown στην Κύπρο έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία καταδίκασαν και οι δύο σύλλογοι με κοινή ανακοίνωση.

Γκολ στο ντέρμπι της Λεμεσού

Πέρα από το πρεστίζ, το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά βέβαια, είναι κι ένα πολύ κρίσιμο ματς βαθμολογικά. Υπάρχουν, βέβαια, πλέι οφ, όμως ο Απόλλωνας με νίκη μπαίνει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μία αγωνιστική πριν το τέλος, ενώ η ΑΕΛ σε περίπτωση τριπόντου ξεπερνά τον αιώνιο αντίπαλό της και μειώνει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ομόνοια στον έναν.

Αήττητη εντός, αήττητη με Μπίσεσβαρ

Προφανώς το ότι οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα «αδυνατίζει» το εξαιρετικό εντός έδρας ρεκόρ της ΑΕΛ (11-1-0). Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, όμως, στο διάστημα των 3 τελευταίων μηνών έχει ρεκόρ 9-4-1, η μοναδική της ήττα στο Παραλίμνι. Ως εκ τούτου, κρίνεται κάπως άδικο να δίνεται αουτσάιντερ, μάλιστα σε ματς που γίνεται σε απόλυτα γνώριμο περιβάλλον. Συν το ότι στο ματς του πρώτου γύρου (29/11) επικράτησε με 2-1.

Ο Απόλλων έχει νέα ώθηση στο επιθετικό του παιχνίδι με την προσθήκη του Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι πολυτέλεια γι’ αυτό το επίπεδο παρά το ερωτηματικό για τη φυσική του κατάσταση. Στα τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί ο Ολλανδός η ομάδα είναι αήττητη κι έχει σκοράρει σε όλα.Η ΑΕΛ έχει την καλύτερη επίθεση εντός έδρας και ο Απόλλων την καλύτερη επίθεση γενικά.

ΑΕ Λεμεσού – Απόλλων Λεμεσού (15/2/2021,19:00) Κύπρος Α’ Κατηγορία: Ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας της ΑΕΛ (1Χ) και του αμφίσκορου (Goal/Goal) προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση (2,85).

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!