Pick: Το ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει για να προκριθεί μια ομάδα σε νοκ άουτ παιχνίδι. Ειδικά αν η ομάδα αυτή είναι μικρότερης κατηγορίας από εκείνη που παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Φροντίζοντας, πρωτίστως, να διαφυλάξει απαραβίαστη την εστία της.

Pick: Το ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει

Οι δυο διαφορετικές φιλοσοφίες που περιγράφουμε στον πρόλογο, συγκρούονται στην αποψινή (Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 21:45) αναμέτρηση της Βέρντερ με την ΓκρόιτερΦιρτ, στη Βρέμη. Η αναμέτρηση είναι για τον 3ο γύρο του γερμανικού κυπέλλου.Και η ΓκρόιτερΦιρτθα μπει στο γήπεδο με τα εύσημα ότι απέκλεισε, στην προηγούμενη φάση, τη Χοφενχάιμ.

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει

Η ΓκρόιτερΦιρτ είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να την παρακολουθείς. Επιθετική, δημιουργική, ικανότατη όταν βρει χώρους. Ελκυστική, δίχως άλλο. Αλλά, είπαμε: Το ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν φτάνει… κάποιες φορές. Ειδικά σε νοκ άουτ παιχνίδια, όπως το αποψινό. Η Βέρντερείναι, ίσως, η πιο ξενέρωτη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα. Προσεκτική, μέχρι υπερβολής, στην αμυντική λειτουργία. Παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και επιδιώκει να σκοράρει από κάποια στημένη μπάλα κυρίως. Δεν βλέπουμε για ποιον ακριβώς λόγο θα πρέπει να αλλάξει το στιλ της, κόντρα στην ΓκρόιτερΦιρτ. Γνωρίζοντας, μάλιστα, πως αν βρει χώρους η αντίπαλός της αποκλείεται να μη σκοράρει. Άλλωστε, στον προηγούμενο γύρο, ακριβώς έτσι την «πάτησε» η Χοφενχάιμ. Έπαιζε ανοιχτά, δέχτηκε δυο γκολ και, τελικά, αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Δυσκολεύεται με κλειστές ομάδες

Αν η Βέρντερ θέλει την πρόκριση, θα παίξει όπως ξέρει καλύτερα: κλειστά, δηλαδή. Και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τα κενά των αντιπάλων -ειδικά στο κέντρο της αμυντικής τους γραμμής. Η Γκρόιτερ, τις περισσότερες φορές που αντιμετώπισε ομάδες που παίζουν κλειστό ποδόσφαιρο, είχε απώλειες. Το πιθανότερο είναι πως το ίδιο θα συμβεί και στην Βρέμη. Το σετ των αποδόσεων, τέλος, με τη νίκη των γηπεδούχων να προσφέρεται γύρω στο 2.05, έχει αποτυπώσει σωστά τις παραμέτρους του ματς.

Ο «άσος» έχει καλές πιθανότητες, όμως με βάση την φιλοσοφία της Βέρντερ θα τον συνδυάσουμε με το under 3.5, που αποδίδει 3.10.

Για περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, επισκεφθείτε το www.12xonline.gr