Σπόρτινγκ - Μπενφίκα: Ένα... περίεργο ντέρμπι

Οι αποδόσεις άλλαξαν άρδην παραμονές του μεγάλου ντέρμπι της Λισσαβώνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ (1η με 39 βαθμούς) και την Μπενφίκα (3η με 33β.).

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα: Ένα... περίεργο ντέρμπι

Εκεί, που τα «λιοντάρια» είχαν το ελαφρύ προβάδισμα στις τιμές, πλέον βλέπουμε το σετ ακριβώς ισορροπημένο και μάλιστα σε μερικές εταιρείες φαβορί και την Μπενφίκα.

Επανέρχονται από την COVID-19

Το πιο πιθανό είναι ότι οι μπουκ έλαβαν υπόψιν τους τις σημαντικές επιστροφές που έχουν οι «αετοί της Λισσαβώνας» στο ντέρμπι. Πλην του Βλαχοδήμου και του Έβερτον, που θα κάνουν τεστ μέσα στην ημέρα, οι υπόλοιποι που έλειψαν (οι περισσότεροι βασικοί: Βάλντσμιντ, Γκριμάλντο, Βερτόνγκεν, Ζιλμπέρτο, Γκονσάλβες και Οταμέντι) και στοίχισαν δύο βαθμούς στο ματς με την Νάσιοναλ (1-1) είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Με κορωνοϊό ο Ζέσους

Η «ύποπτη λοίμωξη αναπνευστικού», που είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μπενφίκα μεταφράστηκε σε… κορονοϊο για τον προπονητή της Μπενφίκα Ζορζ Ζέσους, ο οποίος δεν θα κάτσει κι απόψε στον πάγκο της ομάδας. Στο παιχνίδι με την Μπελενένσες για το κύπελλο (3-0) δεν στοίχισε η απουσία του, αλλά σήμερα;

Είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα

Την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ είχε… φροντίσει να απαλλαχθεί από το κύπελλο (αποκλεισμός από Μαρίτιμο) από νωρίς και είχε διαθέσιμες πέντε ολόκληρες ημέρες για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι της πρωτεύουσας. Θεωρητικά είναι πιο έτοιμη. Ο Αμορίμ παράλληλα έχει χαρίσει στην ομάδα τον «κυνισμό» που της έλειπε και γι’ αυτό βλέπουμε τα «λιοντάρια» να είναι φέτος το Νο1 φαβορί για τον τίτλο. Μάλιστα εκτός του αμυντικού χαφ Παλίνια έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του για απόψε.

Η παράδοση υπέρ της Μπενφίκα

Για όποιον αγαπά την παράδοση η Σπόρτινγκ στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Μπενφίκα. Οι «αετοί» έχουν πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες από το 2016 και μετά.

Ντέρμπι ανοιχτό σε όλα, γι΄ αυτό είναι προτιμότερο το στοίχημα στο σύνολο «2-3 γκολ», που έχει απόδοση 1.95

Για περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, επισκεφθείτε το www.12xonline.gr