Μέσα σε όλα

Ασταμάτητη η δράση, ασταμάτητη και η στοιχηματικη μας εγρήγορση.

Μέσα σε όλα

Όλα τα χθεσινά ματς είχαν τη ροή που περιμέναμε, στα δύο είχαμε μαζί μας και το αποτέλεσμα. Πήραμε το δίκαιο διπλό της Ουρουγουάης που πίεζε συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργούσε και μεγάλες ευκαιρίες.

Περιμέναμε Χ με 0-0 ή 1-1 στην αναμέτρηση του Ιράν με το Μαρόκο και θα γινόταν αν δεν σημειωνόταν σπάνιο αυτογκόλ στο 95’.

Και στο κορυφαίο παιχνίδι της ημέρας περιμέναμε θετικό αποτέλεσμα για την Πορτογαλία. Προηγήθηκαν δύο φορές οι Ίβηρες, οι Ισπανοί έκαναν ανατροπή, αλλά στο τέλος το Χ πλήρωσε επί 3,20.

Το σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε το Μουντιάλ όσο περισσότερο γίνεται. Με το στοίχημα μπορεί να απογειωθεί. Ειδικά αν οι αγώνες κυλούν όπως τους περιμένουμε. Αυτογκόλ και αστάθμητοι παράγοντες θα εμφανίζονται πάντα.

Ο Μέσι, ο Γκριεζμάν, ο Μόντριτς και τα άλλα παιδιά

Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα. Δύο για κάθε όμιλο. Στον τρίτο η Γαλλία κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο την Αυστραλία. Το θέμα είναι να βρουν ρυθμό οι «τρικολόρ». Αν το κάνουν, το σκορ μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και όσο το over 2,5 εμφανίζεται στο 1,70 μας ενδιαφέρει. Έχουμε μπροστά μας ίσως την πληρέστερη επιθετική γραμμή του τουρνουά με την ομάδα που δέχτηκε 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία της φιλικά.

Αναφορικά με το ματς του Περού με τη Δανία, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ώστε να προτείνουμε Δανία ελαφρά την καρδία. Και οι δύο ομάδες έχουν να ηττηθούν από τον Οκτώβριο του 2016! Και οι Περουβιανοί με το θεωρητικά πιο αντιεμπορικό όνομα έδωσαν προκριματικά με αντιπάλους τις Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή κλπ. Όχι με την Αρμενία και τον Καζακστάν.

Ρίσκο στην ισοπαλία

Και πάμε στον τέταρτο όμιλο. Δεσπόζει η Αργεντινή φυσικά και με μια πρώτη ματιά ο όμιλος φαίνεται από βατός έως εύκολος. Αν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν πνιγεί από άγχος η «Αλμπισελέστε» θα καταβάλλει εύκολα την Ισλανδία. Over 2,5 (στο 1,90 παρακαλώ), με τον Μέσι να έχει συμβολή στην επίτευξη τερμάτων. Ίσως και διπλή.

Τέλος, η Κροατία είναι πιο ομοιογενές και έμπειρο σύνολο από τη νεανική Νιγηρία. Ο άσος είναι μέσα στο παιχνίδι μας.