Στα ημιτελικά της «ερυθρόλευκης» πισίνας

Τι περιμένουμε να δούμε στην τετράδα του Champions League του πόλο και στη συνέχεια.

Στα ημιτελικά της «ερυθρόλευκης» πισίνας
Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κάνει λόγο για το Final 8 του πόλο, τη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γένοβα της Ιταλίας.
Τότε ο Ολυμπιακός ήταν δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του υπέρτατου διασυλλογικού τίτλου στην Ευρώπη πίσω από την Προ Ρέκο. Και φυσικά παραμένει ακόμα εκεί που ήταν.
Από τότε είχαμε προτείνει την επιλογή να προκριθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στον τελικό σε απόδοση που προσφερόταν στο 1,75. Το πρώτο βήμα έγινε λοιπόν χθες με τη σπουδαία νίκη επί της Σπαντάρου, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους μέρα.
Αν μια ομάδα καταφέρνει και κερδίζει προημιτελικό Champions League χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της σημαίνει ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει. Απόψε διεξάγεται ο ημιτελικός.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελονέτα φυσικά με μοναδικό στόχο την επικράτηση. Όπως παρατηρούμε στις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι φαβορί. Η τιμή του φτάνει μέχρι το 1,90 και οι Ισπανοί έως το 2,60.
Οι μπουκ περιμένουν να γίνει μεγάλη μάχη που ο νικητής της θα προκύψει με οριακή διαφορά. Τα χθεσινά χάντικαπ έδιναν μέχρι και +3,5 στη Σπαντάου. Τα σημερινά δίνουν στη Μπαρτσελονέτα μόλις μισό γκολ προβάδισμα (+0,5).
Να σημειωθεί ότι στις αρχές Μαΐου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 14-10 τους Καταλανούς στο Παπαστράτειο και προ καιρού οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 7-7 επί ισπανικού εδάφους.
Το γεγονός ότι χθες η Μπαρτσελονέτα απέκλεισε εύκολα την Έγκερ ήταν αυτό που ανέβασε τις τιμές του Ολυμπιακού.
Δεν γίνεται να αλλάξουμε γνώμη από όσα γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκριση του πειραϊκού συλλόγου στον τελικό υπολογίζαμε και συνεχίζουμε να την πιστεύουμε. Εμμένουμε στο προηγούμενό μας στοίχημα και απόψε ποντάρουμε στον «ερυθρόλευκο» άσο.
Σημειώνουμε ότι σχετικά με το νικητή διοργάνωσης, η οικοδέσποινα Προ Ρέκο δέχτηκε ποντάρισμα και η απόδοσή της έπεσε στο 1,45 (από το 1,70-2,00 που εμφανιζόταν την προηγούμενη εβδομάδα). Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος επικρατέστερος, αλλά με ύψος μεγαλύτερο του 4,00 που προσφερόταν. Ανέβηκε στο 5,50.