Super League 1: Τα φαβορί των στοιχηματικών εταιρειών, αποδόσεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινά και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη ξεχωρίσει τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αποδόσεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη.

Super League 1: Τα φαβορί των στοιχηματικών εταιρειών, αποδόσεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη


Η πρώτη αγωνιστική της Super League 1 διεξάγεται αυτό το τριήμερο με τις ομάδες να είναι έτοιμες να παλέψουν για τους στόχους τους.

Ένας από αυτούς είναι και η κατάκτηση του τίτλου, κάτι για το οποίο έχουν ασχοληθεί ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες προτείνοντας τις αποδόσεις τους.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής καθώς έχει απόδοση 1.50. Οι «ερυθρόλευκοι» με βάση το ρόστερ τους και τις κινήσεις που έχουν κάνει φαντάζουν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με απόδοση 3.50, ενώ στην τρίτη έρχεται με σημαντική διαφορά η ΑΕΚ αφού έχει απόδοση 8.50. Οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν για δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο δεν έχουν τον πρώτο λόγο για να αναδειχθούν πρωταθλητές.

Το ίδιος και για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία κράτησε το βασικό κορμό του ρόστερ και εκκινεί τη χρονιά με τον Ιταλό στον πάγκο της.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» υπολογίζονται από τις στοιχηματικές κοντά στο 100.000, ενώ αντίστοιχα ο Άρης στο 150.000.

Στην αυλαία της Σούπερ Λιγκ 1 που ανοίγει σήμερα, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία («Κλεάνθης Βικελίδης», 18.15), ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην ΑΕ Λάρισας (γήπεδο Τούμπας, 20.30). Αύριο (12/9) το μενού περιλαμβάνει τους αγώνες του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό (γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, 18.00), ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου διεξάγονται οι συναντήσεις Ατρόμητου Περιστερίου - Βόλου (δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, 18.30), Αστέρα Τρίπολης - ΠαναθηναΙκού (γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, 20.30). Το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΣ Γιάννινα («Γεώργιος Καμάρας». 18.15), είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ενώ το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (ΟΑΚΑ, 19.30).

Να θυμίσουμε ότι τη σεζόν 2019-20 το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός με 91 βαθμούς, ενώ στα πλέι οφ τον ακολούθησαν κατά σειρά οι ΠΑΟΚ (73 βαθμοί), ΑΕΚ (69), Παναθηναϊκός (58), Άρης Θεσσαλονίκης (42) και ΟΦΗ (36).

Στα πλέι αουτ τερμάτισαν Αστέρας Τρίπολης (43 βαθμοί), Ατρόμητος Περιστερίου (42,) ΑΕ Λάρισας (36), ΠΑΣ Λαμία (35), Βόλος (31), Παναιτωλικός (29), Ξάνθη (24) και Πανιώνιος (23).

Τέλος στη Super League 2 υποβιβάστηκε απευθείας ο Πανιώνιος, ενώ η Ξάνθη έδωσε αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, γνώρισε δύο ήττες και αποχαιρέτησε κι αυτή την κατηγορία