Για την παραμονή η Χέλσινγμποργκ του Όλοφ Μέλμπεργκ

Μία πρόταση από το κουπόνι της Τετάρτης (9/9). 

Για την παραμονή η Χέλσινγμποργκ του Όλοφ Μέλμπεργκ

Την Καλμάρ φιλοξενεί η Χέλσινμποργκ για τη 19η στροφή του σουηδικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη και πήραν μια σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Τζουγκάρντεν, εντός έδρας. Σημαντική «ανάσα» πριν την διακοπή για την ομάδα που αριθμούσε τρεις διαδοχικές ήττες.

Στους 16 πόντους πλέον η Χέλσινμποργκ και στη 14η θέση της κατάταξης και μάλιστα ένα βαθμό μακριά από την απευθείας παραμονή. Οι κανέρυθροι του Όλοφ Μέλμπεργκ στηρίζουν πολλά στην έδρα τους, έχοντας καλά αποτελέσματα φέτος.

Δεν παίζει ο μέσος, Γκίγκοβιτς που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η Κάλμαρ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Χάμαρμπι στη Στοκχόλμη και επέστρεψε στους βαθμούς μετά από δυο ήττες. Σε δύσκολη θέση οι «κόκκινοι» που βρίσκονται χαμηλά, στα στρώματα που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό.

Η αστάθεια στα μετόπισθεν, μάλιστα έχει τη χειρότερη άμυνα με 32 γκολ παθητικό, την έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση. Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι και έτοιμοι να μπουν σε τροχιά παραμονής. Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Κάλμαρ. Θα πάμε με τον άσο που πληρώνει καλά.
Πρόταση
Χέλσινγμποργκ – Καλμάρ 1 (2.45)