Με τα γκολ στο Βουκουρέστι!

Μία πρόταση από το κουπόνι της Παρασκευής (4/9). 

Με τα γκολ στο Βουκουρέστι!

Σπουδαίο ματς στο Βουκουρέστι ανάμεσα στη Ρουμανία και τη B. Ιρλανδία. Δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εθνική ομάδα της Ρουμανίας τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και οι ήττες από την Ισπανία με 5-0 και Σουηδία με 2-0 «σφράγισαν» τον αποκλεισμό της από τα τελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μιρέλ Ραντόι ήθελε κάτι παραπάνω για να πετύχει τον στόχο της, όμως σειρά παίρνει το Nations League, όπου έχει να αντιμετωπίσει τις Β. Ιρλανδία, Αυστρία και Νορβηγία. Αρκετά ταλαντούχο το ρόστερ της Ρουμανίας τον τελευταίο διάστημα, ενώ έμειναν εκτός οι έμπειροι επιθετικοί Αντόνε, Κεσερού, που αγωνίζονται σε Μπράιτον και Λουντογκόρετς αντίστοιχα.

Αρκετά άτυχη στάθηκε η Β. Ιρλανδία από τη στιγμή που είχε στον όμιλο της τόσο τη Γερμανία, όσο και την Ολλανδία και έτσι αρκέστηκε στην τρίτη θέση, που δεν δίνει σαφώς κάποιο εισιτήριο για το ερχόμενο Γιούρο.

Νέα αρχή πλέον με τον Ίαν Μπάρακλο στον πάγκο της, όπου θα προσπαθήσει να βγάλει ένα πιο επιθετικό και ελκυστικό σύνολο από τον προκάτοχο του Ο’Νιλ. Σημαντικά τεστ για να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από καιρό τα παιχνίδια της διοργάνωσης με Ρουμανία, Αυστρία και Νορβηγία, με την αποστολή να απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές και τους πιο αναγνωρίσιμους στη χώρα.

Πρόταση
Ρουμανία – Β. Ιρλανδία G/G (1.95).