Γυρεύει «εκδίκηση» η Ντε Γκράαφτσαπ!

Μία πρόταση από το κουπόνι της Δευτέρας (31/8). 

Γυρεύει «εκδίκηση» η Ντε Γκράαφτσαπ!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Ολλανδίας η Ντε Γκράαφτσαπ υποδέχεται την Ντεν Μπος. Η γηπεδούχος τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας τη σεζόν που μας πέρασε αλλά η ομοσπονδία της χώρας πήρε την απόφαση να κρατήσει στην Ερντεβίζε τις Ντεν Χάαγκ και Βααλβάικ. Ακόμα μια χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ολλανδίας η Γκράαφτσαπ αλλά με τις ίδιες φιλοδοξίες.

Είναι από τα βαριά ονόματα της λίγκας και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Αν αυτό δεν γίνει θα επρόκειτο για τεράστια αποτυχία. Στην άκρη του πάγκου παραμένει ο Σνούι ενώ έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Εξαιρετική εικόνα στα φιλικά κερδίζοντας τα πέντε από τα έξι.

Η Ντεν Μπος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο περσινό πρωτάθλημα και η εικόνα της δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Δύσκολα θα προλάβαινε τα πλέι οφ ανόδου. Είναι ένα κλαμπ με περιορισμενες δυνατότητες και στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία, θέλοντας παράλληλα να μπει στα μπαράζ. Ο Φαν Ντερ Φεν παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και άπαντες περιμένουν ένα επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στο 3-1-2 το ρεκόρ της στα φιλικά ενώ έμεινε και χωρίς γκολ στα δύο τελευταία. Η Ντε Γκράαφτσαπ αναμένεται να μπει δυναμικά στη σεζόν. Ζητάει «εκδίκηση» και αν θέλει να ανέβει πρέπει να μπει με το… δεξί κάνοντας παράλληλα και μια πειστική εμφάνιση. Η φιλοξενούμενη δεν δείχνει σταθερότητα και ακόμα ψάχνεται. Πάμε στον άσο από ημίχρονο για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Πρόταση
Ντε Γκράαφτσαπ–Ντεν Μπος 1/1 (1.80)