Ανώτερη η Μαρσέιγ!

Μία πρόταση από το κουπόνι της Κυριακής (30/9). 

Ανώτερη η Μαρσέιγ!

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το εφετινό πρωτάθλημα η Μπρεστ και η ήττα από τη Νιμ εκτός έδρας με 4-0 τα λέει όλα. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο πλήρωσε την κακή της εκκίνηση στο παιχνίδι και φυσικά τα πολλά αμυντικά κενά.

Προφανώς κρούει από την αρχή το καμπανάκι του κινδύνου για την ομάδα του Νταλ’ Όλιο. Αρκετά απαιτητικό το ματς και της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην Μαρσέιγ, όπου θα λείψει ο στόπερ Σαρντονέ λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς.

Την αστάθεια των προηγούμενων ετών άφησε πέρσι η Μαρσέιγ και με «καπετάνιο» τον Βίλας Μπόας έκανε μια εξαιρετική σεζόν και τερμάτισε κάτω μόνο από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Το ματς της πρεμιέρας με την Σεντ Ετιέν δεν διεξήχθη λόγω κορονοϊού, αλλά η δευτεραθλήτρια Γαλλίας μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα με εκτός έδρας αναμέτρηση και συγκεκριμένα απέναντι στην Μπρεστ.

Ουσιαστικά θα στηριχθεί στην περσινή ομάδα, όμως ξεχωρίζει η προσθήκη του Ισπανού στόπερ Αλβάρο Γκονζάλεζ από την Βιγιαρεάλ. Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επιβλήθηκε στο γήπεδο της Νιμ με 1-0. Με το δεξί θέλει να μπει η ομάδα της Μασσαλίας και η Μπρεστ δεν είναι ικανή να τη σταματήσει. Σε υψηλά επίπεδα το «διπλό» και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση
Μπρεστ - Μαρσέιγ 2 (2.00).