Με το δεξί οι «Γκονς»!

Έτοιμη να περάσει το εμπόδιο της Ντιζόν είναι η Λιόν. Η στοιχηματική πρόταση από το κουπόνι της Παρασκευής (28/8).

Με το δεξί οι «Γκονς»!

Εξαιρετική πορεία στο Champions League που πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε για την Λιόν, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης. Εκεί όπου ξεκίνησε καλά κόντρα στην Μπάγερν, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική στο ματς και ηττήθηκε 3-0.

Την Παρασκευή (28/8) μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και με την ώθηση που έχει από το ευρωπαϊκό ταξίδι ψάχνει ένα καλό ξεκίνημα στο Σαμπιονά. Ο Ρούντι Γκαρσία έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και η πρεμιέρα με την Ντιζόν είναι σαφώς στα μέτρα της. Παράλληλα, δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αντίπαλος γνώρισε την ήττα από την Ανζέ (1-0) την 1η αγωνιστική. Ούτως ή άλλως οι δυνατότητες της και φέτος δείχνουν περιορισμένες και θα δώσει μεγάλη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μέσα σε όλα έρχεται σήμερα ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιόν εκτός έδρας.

Προφανώς και πρέπει να τα δώσει όλα στην αναμέτρηση η ομάδα του Στεφάν Ζομπάρ αν θέλει να αποφύγει το μοιραίο απέναντι σε ένα ανώτερο σύνολο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη στο ζευγάρι και το θετικό κλίμα που έχουν οι «Λιονέ» στο εσωτερικό τους θα τους σπρώξει στη νίκη. Χαμηλά αναμενόμενα πληρώνει ο άσος κόντρα στην Ντιζόν και θα προτιμήσουμε να ανεβάσουμε την απόδοση. Έτσι, θα πάμε στο 1/1 έχοντας κατά νου πως οι γηπεδούχοι θα τελειώσουν από νωρίς το ματς!