Εμπιστοσύνη σε «Μπάρτσα», Μίλαν

Το μόνιμο φαβορί και η φορμαρισμένη με την υψηλή απόδοση.

Εμπιστοσύνη σε «Μπάρτσα», Μίλαν

Το έχουμε ξαναπεί. Το ζητούμενο είναι ικανοποιητική απόδοση, χαμηλό ρίσκο. Και απόψε υπάρχουν άσσοι που μας το δίνουν. Μάλιστα οι αποδόσεις στα συγκεκριμένα ματς προτρέπουν για απλό ποντάρισμα στον νικητή αποφεύγοντας άλλου είδους στοιχήματα.

Φορμαρισμένη και ντεφορμέ
Τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα για το Μίλαν – Ίντερ. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν μεσοβδόμαδα στον τελικό του κυπέλλου και γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση με την άμυνά της να θυμίζει γρανίτη. Η Ίντερ είναι ντεφορμέ και δίκαια θεωρείται το αουτσάιντερ στο ντέρμπι. Οι «ροσονέρι» έχουν το ματς του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη με την Άρσεναλ, αλλά είναι φαβορί κόντρα στους «νερατζούρι».

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μίλαν – Ίντερ 1 (2.40)

Πάντα φαβορί
Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα… Μπαρτσελόνα. Κυρίως όταν παίζει στο Καμπ Νου. Ακόμα και τώρα που δείχνει να μην είναι τα πάνω της. Η Ατλέτικο είναι φορμαρισμένη αλλά αυτά τα ματς αποτελούν την ευκαιρία του Μέσι και της παρέας του να ξαναπάρουν φόρα. Για να συμπληρώσει η δεύτερη επιλογή μαζί με το προηγούμενο ματς, η πρόταση της Μπαρτσελόνα μοιάζει εξαιρετική.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο 1 (1.75)