Αντιδρά και μας πληρώνει η Μόλντε!

Η στοιχηματική πρόταση από το κουπόνι του Σαββάτου (15/8). 

Αντιδρά και μας πληρώνει η Μόλντε!

Πήγε με καλή ψυχολογία στο Τρόνχαϊμ η Σάρπσμποργκ, αλλά η κατάσταση αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική, γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Ρόζενμποργκ με 5-1.

Επιστροφή στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές, που την διατηρούν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, αφού έχει να αντιμετωπίσει την πιεσμένη Μόλντε εντός έδρας και πρέπει να τα δώσει όλα για να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δεν βγάζει την ίδια σταθερότητα όπως το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος η Μόλντε, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Μπραν με 2-1. Γενικά στην τελευταία πεντάδα αναμετρήσεων έχει χάσει τρεις φορές και είδε την Μπόντο Γκλιμτ να ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα ματς διαφορά.

Πιεσμένη πλέον η ομάδα του Έρλινγκ Μόε, που δεν θέλει να χαθεί από τόσο νωρίς ο στόχος του πρωταθλήματος. Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες σήμερα στην έδρα της Σάρπσμοργκ, ένα παιχνίδι που κρύβει σαφώς τις δικές του δυσκολίες. Παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Χάραλντσεϊντ και ο επιθετικός Μπολί.

Αντιδρά μετά από ήττες η Μόλντε και αυτό οφείλει να κάνει και σήμερα απέναντι στην Σάρπσμποργκ, που ούτως ή άλλως δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας φέτος. Έστω και οριακά μπορεί να επιστρέψουν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι. Ποντάρισμα στα δεξιά του δελτίου λοιπόν!
Πρόταση
Σάρπσμποργκ – Μόλντε 2 (1.93)