Ψάχνει αντίδραση η Χάμαρμπι!

Μία στοιχηματική πρόταση από το κουπόνι της Δευτέρας (27/7). 

Ψάχνει αντίδραση η Χάμαρμπι!

Για την 11η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος η Χάμαρμπι υποδέχεται την Έρεμπρο. Για ένα ακόμα ματς η γηπεδούχος ήταν απογοητευτική. Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Μάλμε, ούσα κατώτερη των περιστάσεων σε όλο τη διάρκεια του αγώνα. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές και παραμένουν μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο αποψινό παιχνίδι δεν έχει περιθώρια. Είναι το φαβορί και οφείλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αν θέλει να ανακάμψει. Η Έρεμπρο για δεύτερο ματς σερί έβαλε βαθμούς στο τσεπάκι της. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ και έδειξε καλά στοιχεία. Έχει καταφέρει να μείνει σε απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις ενώ τρέχει ένα σερί 3-4-3.

Καθόλου πειστική δεν είναι η Χάμαρμπι αλλά διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος. Είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει το νικηφόρο σερί για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Το αποψινό ματς, στο οποίο είναι και φαβορί προσφέρεται για αυτό. Με τους γηπεδούχους λοιπόν και για να ανεβάσουμε την απόδοση θα ποντάρουμε από το ημίχρονο.
Πρόταση
Χάμαρμπι – Έρεμπρο 1/1 (2.15)