Για τρίποντο...παραμονής η Ρίζεσπορ!

Με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, η Ρίζεσπορ παραμένει στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας. Η στοιχηματική πρόταση του Σαββάτου (25/7).  

Για τρίποντο...παραμονής η Ρίζεσπορ!

Τη Ρίζεσπορ στο «Σουκρού Σαράτζογλου» υποδέχεται η Φενέρμπαχτσε για την 34η στροφή του πρωταθλήματος. Την 11η φετινή της ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Φενέρ με 2-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας και έμεινε και μαθηματικά εκτός της οποιαδήποτε διεκδίκησης. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ξεκίνησαν καλύτερα, «αγγίζοντας» πρώτοι το γκολ, ωστόσο στο 23’ έμειναν με παίχτη λιγότερο.

Και μπορεί να μην απειλήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη δέχτηκαν πίεση και 2 τέρματα στο 63’ και στο 70’ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Γενικά πάντως μπορούσε το γκολ. Με απουσίες σήμερα (εφτά συνολικά), σημαντικότερη αυτή του φορ και πρώτου σκόρερ Μουρίκι.

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε η Ρίζεσπορ την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας εντός έδρας της Μαλάτιασπορ με 3-0. Στους 35 βαθμούς η Ρίζεσπορ, της αρκεί ένας για να σωθεί και μαθηματικά. Σε περίπτωση ήττας σώζεται σε τετραπλή ισοβαθμία στους 35 βαθμούς και σε τριπλές εκτός αν αυτή είναι με Καϊσέρισπορ και Ντενιζλίσπορ. Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο ποιοτικός εξτρέμ Σαμούδιο.

Ξέμεινε από κίνητρα η Φενέρ, είναι 7η ούτε απειλείται ούτε απειλεί και κανέναν. Ακόμα μία αποτυχημένη χρονιά για τη Ρίζεσπορ που δίνει μάχη παραμονής και ουσιαστικά της αρκεί και ο βαθμός για το πετύχει. Σε υψηλή απόδοση το διπλό αλλά είναι το λογικό ποντάρισμα. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι ενώ η Ρίζεσπορ «καίγεται» για βαθμούς. Θα πάμε με το διπλό.
Πρόταση
Φενέρμπαχτσε – Ρίζεσπορ 2 (2.58)