Κερδίζουν οι «ροσονέρι»

Μία πρόταση από το κουπόνι της Τρίτης (21/7). 

Κερδίζουν οι «ροσονέρι»

Για την 35η αγωνιστική της Serie A, η Σασσουόλο αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και φουλάρουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα τους στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι αριθμούν 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και καμία ήττα μετά την επανέναρξη της σεζόν, όντες σε καλό μομέντουμ.

Η εμφάνιση τους μάλιστα κόντρα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους, άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Από την άλλη, η εικόνα απέναντι στην Κάλιαρι έφερε στεναχώρια. Και αυτό γιατί προηγήθηκε, είχε φάσεις αλλά μια αδράνεια της στοίχησε δύο βαθμούς, παρότι η αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Η Μίλαν έδειξε και στον αγώνα με τη Μπολόνια πως διανύει την καλύτερη περίοδο μέσα στη σεζόν. Νίκες με εμφατικό τρόπο για τους Λομβαρδούς που αποσκοπούν στην πρώτη εξάδα. Και αυτή αήττητη από τις 26 Ιουνίου ενώ τα τελευταία έξι ματς έχουν πάνω από 2.5 γκολ.

Αυτό αν κάποιος θελήσει να πάει με τα γκολ. Εμείς θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε με σημείο. Οι «ροσονέρι» είναι εξαιρετικοί και βρίσκονται σε θέση να απειλήσουν τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω. Η επίθεση της δουλεύει «ρολόι» και θα στοιχηματίσουμε στο διπλό, το οποίο προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση. Πρόταση
Σασσουόλο – Μίλαν 2 (1.92)