Όταν ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τη Χέρτα με 4-0 (highlights)

Σαν σήμερα το 2008 ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της Χέρτα Βερολίνου με 4-0.

Όταν ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τη Χέρτα με 4-0 (highlights)

Ήταν 18 Δεκεμβρίου του 2008 όταν ο Ολυμπιακός «πάτησε» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Χέρτα με 4-0 για τη φάση των ομίλων του UEFA.

Τι και αν το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 0-0, στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ασυναγώνιστοι και πήραν μία μεγάλη νίκη επί των Γερμανών. Στο 54ο λεπτό ο Ντουντού έβαλε σε θέση οδηγού τους Πειραιώτες και λίγο αργότερα ο Γκαλέτι αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Βραζιλιάνος για το 2-0.

Στο 86ο λεπτό ο Τοροσίδης πέτυχε το 3-0 και τρία λεπτά μετά ο Ντιόγκο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Βαλβέρδε. Έτσι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη φάση των «32» του θεσμού, εκεί όπου αντιμετώπισε τη Σεντ Ετιέν, η οποία τον απέκλεισε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι (74' Πάντος), Τζόρτζεβιτς (60' Λέτο), Μπελούτσι (84' Κοβάτσεβιτς), Ντιόγκο.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Λουσιέν Φαβρ): Ντρόμπνι, Φον Μπέργκεν (68' Ντομοβτσίσκι), Φρίντριχ, Κακά, Στάιν, Νταρντάι, Λούστενμπεργκερ, Νίκου (86' Λούσιο), Σισέρο, Ράφαελ, Πάντελιτς (74' Τσερμίτι).