Το διπλό του Ολυμπιακού στη Μασσαλία με αριστουργηματική ασίστ του Γέστε και γκολ Φετφατζίδη (vid)

Στις 23 Νοεμβρίου του 2011 ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League.

Το διπλό του Ολυμπιακού στη Μασσαλία με αριστουργηματική ασίστ του Γέστε και γκολ Φετφατζίδη (vid)

Σαν σήμερα το 2011 ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα της Μαρσέιγ με 1-0 για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και άλλο γκολ, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη Μασσαλία. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82ο λεπτό. Ο Γέστε με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Φετφατζίδη και εκείνος με δύσκολο σουτ στην κίνηση χρίστηκε σκόρερ.

Εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τις Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Η ομάδα του Πειραιά είχε πραγματοποιήσει μεγάλη πορεία απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και παρά το γεγονός πως συγκέντρωσε 9 βαθμούς, τερμάτισε στην τρίτη θέση. Πρώτη ήταν η Άρσεναλ με 11 πόντους και δεύτερη η Μαρσέιγ με 10 βαθμούς. Η Ντόρτμουντ πήρε την τέταρτη θέση με 4 πόντους.

Μαρσέιγ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Τραορέ, Ντιαρά, Σεϊρού (61' Μπιά), Ρεμί, Βαλμπουενά (73' Γκονσάλες), Α. Αγιού, Τζ. Αγίου (61' Ζινιάκ).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μιραλάς, Φουστέρ (54' Γέστε), Χολέμπας (75' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (89' Ποτουρίδης).