Ένα από τα πολλά ντέρμπι της ντροπής (vid)

Έξι χρόνια πέρασαν από ένα (από τα πολλά) ντέρμπι - ντροπής που έγιναν στη Λεωφόρο. Αυτό του 2015, που οι φωτοβολίδες έπεφταν βροχή και σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του ματς.

Ένα από τα πολλά ντέρμπι της ντροπής (vid)

Τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν δεκάδες φωτοβολίδες ευθείας βολής και καπνογόνα.

Ακολούθως ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Περέιρα, κατευθύνθηκε στο τέρμα μπροστά από τη θύρα 13. Έπεφταν βροχή τα αντικείμενα και όταν έκανε τη χειρονομία "ρίξτε κι άλλα", εξόργισε τους οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα της θύρας και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟ πήραν στο κυνήγι τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έτρεξαν προς τα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν.

Η Λεωφόρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟ και τα ΜΑΤ. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να προφυλαχθεί από τους κουκουλοφόρους που τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες, πέτρες, σίδερα και διαφημιστικές πινακίδες.

Κι όμως μέσα σε τέτοιες συνθήκες ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, χωρίς να εκκενώσει το γήπεδο, πήρε την απόφαση να γίνει το παιχνίδι.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, έπεφταν κροτίδες και αντικείμενα, που ταυμάτισαν μεταξύ άλλων τον Ντουρμάζ, τον Κασάμι, ακόμα και τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Πράνιτς.

Το τι έγινε δε, στο γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες, με το οποίο μείωσε σε 2-1, αποδεικνύει την χωρίς λογική απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Το ματς δεν έγινε στη Ριζούπολη, στη Λεωφόρο έγινε...