Λίβερπουλ: «Αυτή την ημέρα το 1919 γεννήθηκε ο θρύλος Μπομπ...»

Ο Πέισλι πέρασε σχεδόν πενήντα χρόνια με τη Λίβερπουλ, από κάθε θέση που μπορούσε να την υπηρετήσει, μεταξύ άλλων και φυσιοθεραπευτής.

Λίβερπουλ: «Αυτή την ημέρα το 1919 γεννήθηκε ο θρύλος Μπομπ...»

H Λίβερπουλ δεν ξεχνά τον θρύλο της: «Αυτή την ημέρα το 1919 γεννήθηκε ο θρύλος Μπόμπ Πέισλι»,ανέφερε στα social media η πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Ο Πέισλι, γεννημένος μία ημέρα σαν σήμερα, στις 23 Ιανουαρίου 1919 πέρασε σχεδόν πενήντα χρόνια με τη Λίβερπουλ, από κάθε θέση που μπορούσε να την υπηρετήσει, μεταξύ άλλων και φυσιοθεραπευτής.
Στις 26 Ιουλίου 1974, παρά την αρχική του απροθυμία, ο Μπομπ Πέισλι ορίστηκε ως διάδοχος του Μπιλ Σάνκλι στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων», ξεκινώντας έτσι μία υπέροχη διαδρομή, εντός και εκτός βρετανικών συνόρων, κερδίζοντας 20 τρόπαια σε 9 σεζόν: έξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, έξι League Cup, τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών, ένα κύπελλο UEFA και ένα Super Cup UEFA.
Αποσύρθηκε από τον πάγκο της το 1983 και τον διαδέχθηκε ο Τζόε Φάγκαν. Μέχρι τη στιγμή της αποχώρησής του, είχε κερδίσει το βραβείο του «προπονητή της χρονιάς» έξι φορές.