Η τριπλή "πρωταθληματική" επέτειος του Ολυμπιακού (vids+pics)

Ολυμπιακή ημερομηνία μπορεί να χαρακτηριστεί η 25η Μαϊου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει να θυμάται τρεις τίτλους - σταθμούς στην Α' Εθνική ή Σούπερ Λίγκα...

Η τριπλή "πρωταθληματική" επέτειος του Ολυμπιακού (vids+pics)

25/05/1997: Ο Ολυμπιακός συντρίβει 6-0 την Καβάλα στο -τότε Στάδιο- Καραϊσκάκη και στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας, μετά από 9 χρόνια χωρίς τίτλο. Χατ τρικ κάνει ο Γιαννακόπουλος, δύο γκολ πετυχαίνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος εκείνη τη σεζόν, Αλέξης Αλεξανδρής και ένα αυτογκόλ ο Μίτεφ. Χιλιάδες Ολυμπιακοί παρακολουθούν τα τελευταία λεπτά μέσα από το γήπεδο και με τη λήξη, ο Πειραιάς μετατρέπεται σε Ρίο. Εννιά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πολλά για τον Ολυμπιακό.

25/05/2003: Ο Ολυμπιακός, έχοντας πάρει προβάδισμα τίτλου από την αντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη (3-0), πάει στην Ξάνθη να κρατήσει το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του. Εκεί, συντρίβει την τοπική ομάδα με σκορ 1-5 και κατακτά τον τίτλο για 7η συνεχόμενη σεζόν.

25/05/2005: Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους τίτλους, με αγχωτικό τρόπο. Παίζει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, θέλοντας μόνο νίκη με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Λυτρωτής ο Ριβάλντο στο 62ο λεπτό. Ο Θρύλος και πάλι στην κορυφή του Ολύμπου!

BONUS
25/05/2002: Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 9-7 την ουγγρική Χόνβεντ στην Βουδαπέστη και κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο Ανδρών! Η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ τίτλο σε μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο!