Στην καρδιά βάλε πατίνια... και δυο ρουλεμάν! (vids)

Ο Σάκης Μπουλάς ένας άνθρωπος, με χαμόγελο, αγάπη και ταλέντο. Μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή, όμως δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας.

Στην καρδιά βάλε πατίνια... και δυο ρουλεμάν! (vids)

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς νικήθηκε από τον καρκίνο. Παρά τη μεγάλη μάχη που έδινε επί χρόνια για τη ζωή του το χαμόγελο δεν έσβησε ποτέ από τα χείλη του. Κάποιοι μπορεί να πουν πως το έκανε για να απαλύνει τον πόνο του. Δεν είναι όμως έτσι!

Βλέπετε για τον Σάκη αυτό που είχε σημασία ήταν να χαμογελούν οι άνθρωποι που αγαπούσε. Έπαιρνε δύναμη από αυτό! Άλλωστε ποιος τον θυμάται να μην χαμογελάει; Ήταν το νόημα της ζωής του, δύναμη, αγάπη και ελπίδα όλα αυτά μέσα σε ένα χαμόγελο. Ένας τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός μα πάνω απ’όλα άνθρωπος. Ο Σάκης ακόμα και μετά το θάνατο του μας διδάσκει ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.Είχε προπληρώσει μέχρι και τα έξοδα της κηδείας του, σαν τελευταίο δώρο προς τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το 1986 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος, με τίτλο «Μπουλάς-Ελλάς». Φυσικά ξεχωρίζουν υπέροχα κομμάτια όπως το «Μπανάκι-Μανάκι» και το «Φλασάκι».Ο Σάκης Μπουλάς δεν άργησε να γίνει γνωστός και έτσι οι προτάσεις για δουλεία άρχισαν να πέφτουν στα χέρια του με απίστευτους ρυθμούς.

Ο Σάκης Μπουλάς, ωστόσο, παρά το τεράστιο ταλέντο του στη φωνητική, ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και ως ηθοποιός. Πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων σε σειρές που άφησαν εποχή και σε όλες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο μερικές από αυτές ήταν: «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», οι «Σαββατογεννημένες» και το «50 - 50»,«Οικογένεια Βλάπει» και πολλές ακόμα επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό και έπλασε τον δικό του μύθο, ως ένας από τους λίγους Έλληνες που γνώρισαν τόσο μεγάλη επιτυχία σε ό,τι κι αν ασχολήθηκαν. Άλλωστε ελάχιστοι τον αποκαλούσαν με το όνομα του.

Για τους περισσότερους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ο «Παυλίτος» που αγαπάει το Μαράκι, ο «Πατέρας του άτακτου Λεωνίδα, Νάσος», ο άνθρωπος που κέρδισε 7.500.000 και έπαθε αμνησία, Σάββας», το «λαμόγιο που εξαπατούσε τους πάντες Μένιος», αλλά φυσικά όλο αυτό γίνεται γιατί η επιρροή που είχε προς τον κόσμο και κυρίως τους νέους ήταν τεράστια.

Χιλιάδες παιδιά μεγάλωσαν είτε με τα τραγούδια του, είτε με τις σειρές στις οποίες πρόσφερε συνεχώς συγκινήσεις, περνούσε ξεχωριστά μηνύματα και φυσικά μας χάριζε άφθονο γέλιο. Ο Σάκης μπορεί να έφυγε νωρίς και άδικα, όμως όλα αυτά που άφησε θα μεγαλώσουν γενιές και γενιές. Δεν θα πάψει ποτέ να μας κάνει να χαμογελάμε, έστω και μέσα από μία μικρή οθόνη.

Όταν νικήθηκε από τον καρκίνο, όλοι όσοι τον αγαπούσαν λύγισαν. Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος, βάζοντας στην καρδιά του πατίνια και δύο ρουλεμάν και βλέπει από ψηλά πως όλα αυτά που άφησε, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις καρδιές όλων.

Μερικές από τις χιλιάδες ατάκες του που άφησαν εποχή...

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά..