Χθες ο Ρονάλντο ισοφάρισε την Ισπανία, σαν σήμερα η Ελλάδα!

Στις 16/6/2004 η Ελλάδα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ισπανία, ο οποίος αποδείχθηκε κρίσιμος στην προσπάθειά της να προκριθεί στα ημιτελικά. 

Χθες ο Ρονάλντο ισοφάρισε την Ισπανία, σαν σήμερα η Ελλάδα!

16 Ιουνίου 2004. Η Εθνική μας ομάδα τέσσερις μέρες νωρίτερα έχει κάνει την (πρώτη) έκπληξη στη διοργάνωση, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 2-1 της οικοδέσποινας Πορτογαλίας.

Κόντρα στην Ισπανία απέδειξε ότι μπορούσε να το ξανακάνει. Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ με τον Φερνάντο Μοριέντες στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελλάδα όμως αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με γκολ του Χαριστέα, έφτασε στην ισοφάριση και απέσπασε ένα υπερπολύτιμο βαθμό, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε καθοριστικός στην προσπάθεια της Εθνικής να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro.

Οι συνθέσεις:

Ισπανία (Ινιάκι Σάεθ): Κασίγιας, Πουγιόλ, Ελγκέρα, Μαρτσένα, Ραούλ Μπράβο, Αλμπέρδα, Μπαράχα, Ετσεμπερία (Χοακίν 46′), Βιθέντε, Ραούλ (Τόρες 80′), Μοριέντες (Βαλερόν 65′).

Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Καψής, Φύσσας (Βενετίδης 86′), Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Τσιάρτας 53′), Γιαννακόπουλος (Νικολαίδης 49′), Βρύζας, Χαριστέας.

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης: