Την Τετάρτη 6/5 ο εικονικός αγώνας «No Finish Line»!

Στο virtual run του No Finish Line που ξεκινάει την Τετάρτη, 6 Μαΐου, μπορούν να πάρουν μέρος όσοι δρομείς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον κανονικό αγώνα (8-11 Οκτωβρίου), με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Την Τετάρτη 6/5 ο εικονικός αγώνας «No Finish Line»!

Ένας ακόμη εικονικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, το Virtual Run του «Νο Finish Line», ξεκινάει την Τετάρτη, 6 Μαΐου. Στον αγώνα μπορούν να πάρουν μέρος όσοι δρομείς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον κανονικό αγώνα (8-11 Οκτωβρίου), με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

H συμμετοχή προϋποθέτει ένα απλό ποστάρισμα του κάθε δρομέα στα προσωπικά του Social Media και το NFL Athens θα τη μετατρέψει σε ευρώ, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την «εικονική» συμμετοχή στο «No Finish Line Athens: the virtual run», να διατίθεται για την κάλυψη των άμεσων αναγκών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η διαδικασία είναι απλή και δεν συμπεριλαμβάνει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Φορώντας ένα αθλητικό μπλουζάκι- αν έχετε από προηγούμενα No Finish Line ακόμα καλύτερα – πρέπει να φωτογραφηθείτε ή να ετοιμάσετε ένα βίντεο μήνυμα 10-15 δευτερολέπτων κι εντός του χρονικού περιθωρίου διεξαγωγής του “virtual run” (6 Μαΐου στις 9πμ ως 10 Μαΐου στη 1μμ.), να κάνετε ανάρτηση, είτε με δικής σας έμπνευσης μήνυμα (post) ή με το παρακάτω προτεινόμενο μήνυμα, στον προσωπικό σας λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτετε, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που βγάλατε ή το βίντεο που ετοιμάσατε.

Το προτεινόμενο post είναι: Προθέρμανση με virtual run @NFLAthens, ραντεβού για το actual run 8-11 Οκτωβρίου στον αγώνα χωρίς τερματισμό όπου όλοι είναι νικητές #NFLAthens2020

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο “virtual run” θα πρέπει στο μήνυμα που θα αναρτήσετε να υπάρχει οπωσδήποτε η ετικέτα (tag) @nflathens για να μπορεί να γίνει η καταμέτρηση συμμετοχής καθώς επίσης να υπάρχει και το hashtag #NFLAthens2020. Τα έσοδα από τον διαδικτυακό αυτό «αγώνα» θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με τη μεγάλη υποστήριξη χορηγών, υποστηρικτών μας, καθώς και των συνεργαζόμενων οργανισμών (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και Ευγενίδειο Ίδρυμα).

Όποιος δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media μπορεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του “virtual run” να στείλει με email το μήνυμα και τη φωτογραφία/βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης virtualrun@nflathens.com, ώστε να το ανεβάσουμε εμείς στα κοινωνικά μέσα της διοργάνωσης εκ μέρους του/της.
Την ίδια στιγμή η μετάθεση διεξαγωγής του 4ου «No Finish Line Athens: the actual run» στις 8-11 Οκτωβρίου 2020, μας έδωσε τη δυνατότητα να παρατείνουμε τις ατομικές ηλεκτρονικές εγγραφές καθώς και τις ομαδικές εγγραφές έως 23 Αυγούστου 2020.

Γι αυτό και η οργανωτική επιτροπή αν και συμπληρώθηκαν οι 10.000 θέσεις, άνοιξε άλλες 5.000 θέσεις για συμμετοχή στον κανονικό αγώνα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στον φιλανθρωπικό αγώνα του 4ου NFL Athens, θα συνεχίσουν να γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή αιτήματος και λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση teams@nflathens.com.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://nflathens.com
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens
https://www.instagram.com/nflathens
https://twitter.com/NFLAthens