Δυναμικό παρών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών στο 2ο No Finish Line Athens

Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο No Finish Line Athens με την Α.Ε.Α.Α. να συμμετέχει με 53 αστυνομικούς

 

Δυναμικό παρών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών στο 2ο No Finish Line Athens

Η Α. Ε .Α.Ε. έτρεξε με 53 αστυνομικούς οι οποίοι κάλυψαν 624 χλμ κατά την διάρκεια των 90 ωρών προσφέροντας έτσι 312 ευρώ στο Ίδρυμα.

Το περασμένο Σάββατο οι συμμετέχοντες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αστυφύλακας Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος τιμήθηκε για τις ανωτέρω επιτυχίες και για την προσφορά του στον αστυνομικό αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Γιώργος Τζατζάκης του απένειμε τον «Δισκοβόλο», έμβλημα της Ένωσης.Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ευχήθηκε να συνεχιστούν οι διοργανώσεις που έχουν φιλανθρωπικό πνεύμα.Τιμητική βράβευση από τον Πρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. έλαβε και ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος ο πρόεδρος Γιώργος Τζατζάκης ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο (ΥΓ) κύριο Αθανάσιο Μπαδέκα αλλά και τα μέλη της Α.Ε.Α.Ε. για την παρουσία τους αλλά και την πολύτιμη προσφορά τους στη συνολική συγκομιδή χιλιομέτρων και κατ’ επέκταση χρημάτων.