Kallithea Run 2020: Άνοιξαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ένατο Kallithea Run που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου 2020.

Kallithea Run 2020: Άνοιξαν οι εγγραφές

Άνοιξαν οι εγγραφές για έναν από τους πιο δημοφιλείς και ελκυστικούς αγώνες δρόμου την άνοιξη.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Θησέως στην Καλλιθέα θα πλημμυρίσει από χαμογελαστούς δρομείς την Κυριακή 5 Απριλίου.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι από σήμερα μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει την εγγραφή του και να πάρει θέση εκκίνησης στο φετινό «Κallithea Run» με σύνθημα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα».

Είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες δρόμου στο Λεκανοπέδιο και δεν είναι τυχαίο ότι προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς σε όλες τις τρεις διαδρομές.

Εκτιμάται ότι πάνω από 5.500 δρομείς θα αγωνιστούν συνολικά στους αγώνες των 2,5, των 5 και των 10 χλμ καθώς και στις σκυταλοδρομίες 4x2,5km και 2x2,5km.

Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.

Μάλιστα μεταξύ των δρομέων που λαμβάνουν μέρος είναι και αθλητές άλλων χωρών καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι διεθνείς συμμετοχές.

Και βέβαια στην Καλλιθέα συνδυάζουν απόλυτα το τρέξιμο με την προσφορά καθώς μέρος των εσόδων του αγώνα διατίθεται για την ενίσχυση φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών.

Εγγραφές γίνονται είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, είτε μέσω του site της διοργάνωσης www.kallithearun.gr.

Μάλιστα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορεί κανείς να εγγραφεί με ειδική εκπτωτική προσφορά.