Η Λαμία υποδέχεται τα Βίκος Street Relays στις 8 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η πόλη της Λαμίας παίρνει τα ηνία του Βίκος Street Relays, στα οποία θα πρωταγωνιστεί το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. 

Η Λαμία υποδέχεται τα Βίκος Street Relays στις 8 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικη διάθεση

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη των Βίκος Street Relays παραλαμβάνει η Λαμία, με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση καθώς οι αγώνες που θα γίνουν Πλατεία Λαού, εντάσσονται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Χριστούγεννα που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων.

Τα Βίκος Street Relays της Λαμίας, θ’ αρχίσουν στις 11.00 και ο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)
4×1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)
4×100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
4×50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4×100μ. μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα τα έτη 2007-2008-2009-2010 και στα Kids Relays 4×50μ. παιδιά γεννημένα τα έτη 2011-2012-2013-2014.

Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας 4×1000μ. απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2009 και πριν για την οικογενειακή και το 2007 και πριν για τις άλλες κατηγορίες.

Στον ατομικό αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων θα βγει ξεχωριστή κατάταξη ανά φύλο (άνδρες και γυναίκες), ενώ για να εγκριθεί η συμμετοχή στον αγώνα οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2003 και πριν.

Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να υποβληθούν στο κέντρο εγγραφών που είναι το κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού WATT+VOLT, Υψηλάντου 92-94, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays