Σπουδαίοι πρωταθλητές στο δεκάρι της Νέας Σμύρνης

Διαβάστε αναλυτικά ολά τα μεγάλα ονόματα  που θα συμμετάσχουν στο απαιτητικό 10αρι της Νέας Σμύρνης στις 6 Οκτωβρίου.

Σπουδαίοι πρωταθλητές στο δεκάρι της Νέας Σμύρνης

Για άλλη μια χρονιά ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης προσελκύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα δρομέων αντοχής.

Κορυφαίοι αθλητές και πρωταθλητές θα σταθούν στην εκκίνηση του απαιτητικού 10αριου στις 6 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η Πανελληνιονίκης Ελευθερία Πετρουλάκη μετά την άνετη νίκη της στο 30άρι του Γύρου της Λίμνης των Ιωάννινων, θα αγωνιστεί στον αγώνα που της Νέας Σμύρνης που έχει εξελιχθεί πια σε θεσμό. Η εκπληκτική δρομέας από τη Σητεία αναδείχθηκε φέτος πρωταθλήτρια και στα 10 χλμ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου και με τη συμμετοχή της δίνει πρόσθετους πόντους στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Μια ακόμα σπουδαία αθλήτρια θα είναι στην εκκίνηση. Η κορυφαία Ελληνίδα τριαθλήτρια και πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Ντενίζ Δημάκη θα τρέξει επίσης στον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης.

Στους άντρες προβλέπεται επίσης σκληρή μάχη για τη νίκη. Ο πρωταθλητής και πρώτος στα 10 χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με νέο ρεκόρ διαδρομής Γιώργος Τάσσης, ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου και του τριάθλου Γρηγόρης Σκουλαρίκης και ο πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων Χρήστος Παπούλιας θα πάρουν μέρος στον αγώνα.

Φυσικά δίπλα στα μεγάλα ονόματα των δρομέων αντοχής, στη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστούν χιλιάδες αθλούμενοι δρομείς τόσο στην απόσταση των 10χλμ, όσο και στις μικρότερες των 5 και 2,5 χλμ.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κανείς είτε στο περίπτερο του Άλσους της Νέας Σμύρνης και στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό της πόλης αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.neasmirnihistoricrun.gr/eidi-eggrafis/

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στις Χαμένες Πατρίδες, διοργανώνεται από τον

Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμός του Δήμου και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.