Κορυφαίοι Έλληνες δρομείς στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (pics)

Διαβάστε ποιοι  κορυφαίοι Έλληνες δρομείς θα δώσουν το παρών στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Κορυφαίοι Έλληνες δρομείς στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (pics)

Ο Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων προσελκύει και φέτος το ενδιαφέρον των δρομέων στη χώρα μας.

Είναι πια αγώνας θεσμός και ένα από τα πιο σημαντικά δρομικά ραντεβού όλων όσων τρέχουν μεγάλες αποστάσεις.

Και φέτος οι συμμετοχές, τόσο στον αγώνα των 30 χλμ, όσο και στις μικρότερες αποστάσεις έχουν σημειώσει ήδη ρεκόρ!

Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου θα σταθούν στην εκκίνηση του Ioannina Lake Run χιλιάδες αθλούμενοι δρομείς αλλά και μερικοί από τους κορυφαίους πρωταθλητές που ξεχωρίζουν στη χώρα μας.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η πανελληνιονίκης και τρίτη στη γενική κατάταξη του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 2018 Ελευθερία Πετρουλάκη!

Η πρωταθλήτρια μας από τη Σητεία Κρήτης, η οποία είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στον Μαραθώνιο, θα τρέξει για πρώτη φορά στον Γύρο της Λίμνης σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή με στόχο να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού, αλλά και να προετοιμαστεί για τη δεύτερη συμμετοχή της στον Κλασικό Μαραθώνιο.

Στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., που γίνεται σε μια μοναδικής ομορφιάς διαδρομή δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, στη σκιά των υπεραιωνόβιων πλατάνων και των τειχών του Κάστρου, θα πάρει μέρος φέτος μία εκ των ταχύτερων στους δρόμους 5 χλμ. στην Ελλάδα, η οποία θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι ακόμη σε μικρή ηλικία. Ο λόγος για την 14χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες, όταν κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον αγώνα των 5 χλμ. του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας τον Μάρτιο. Το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και στα Γιάννενα!

Στα Γιάννενα θα αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Σταμούλης, ο οποίος ήταν 1ος πέρυσι και 2ος φέτος στον αγώνα των 5 χλμ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου θα τρέξει στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., θέλοντας να βιώσει την εμπειρία του να τρέχεις στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας