Στον Ημιμαραθώνιο του Εσκέντε την Κυριακή η Ρεμπούλη

Στο Ένσκεντε, στον αρχαιότερο μαραθώνιο της Ολλανδίας με πρώτη χρονιά διεξαγωγής το 1947, θα δοκιμάσει να πιάσει το όριο συμμετοχής για τον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο η Ράνια Ρεμπούλη.

Στον Ημιμαραθώνιο του Εσκέντε την Κυριακή η Ρεμπούλη

Η Πανελληνιονίκης Μαραθωνοδρόμος θα τρέξει αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου και στόχος της είναι περνώντας τη γραμμή τερματισμού το ρολόι να γράφει χρόνο από 1:14:40 και κάτω.

Πρόκειται για διαδρομή που προσφέρεται για υψηλές επιδόσεις με μοναδικό απρόβλεπτο παράγοντα κάθε χρόνο τις καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο είναι σαφώς στις δυνατότητες της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας να πετύχει το στόχο της με δεδομένο ότι στον Ημιμαραθώνιο έχει το Πανελλήνιο Ρεκόρ με 1:11:52 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια στο Άμστερνταμ όταν τερμάτισε στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης!

Αν τα καταφέρει θα είναι η δεύτερη αθλήτρια μετά την Γκλόρια Πριβιλέτζιο που θα «σφραγίσει» εισιτήριο για το Βερολίνο στο αγώνισμα του Μαραθωνίου.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες ήταν και το δίδυμο που εκπροσώπησε τη χώρα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο πέρυσι.

Η Ράνια Ρεμπούλη την Πρωταπριλιά κέρδισε τον αγώνα των 5χλμ στον 13ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.ντε

ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΕΝΣΚΕΝΤΕ ΚΑΙ Η ΝΤΕΝΙΖ ΔΗΜΑΚΗ

Στην ίδια διοργάνωση αλλά στην απόσταση του Μαραθωνίου θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία Ελληνίδα τριαθλήτρια Ντενίζ Δημάκη!

Η σπουδαία δρομέας που έχει διαγράψει μια εξαιρετικά λαμπρή πορεία στον αθλητισμό με συνεχείς διακρίσεις, εξακολουθεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της!

Πρόσφατα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τερμάτισε στην Τρίτη θέση ενώ πέρυσι στην ίδια κούρσα στο Ένσκεντε, ήρθε 8η με χρόνο 2:50:55 σε έναν αγώνα όπου οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.