9ο Zagori Mountain Running: Ανοίγουν οι εγγραφές

Ανοίγουν οι εγγραφές για το «9οZagori Mountain Running» και όσοι θέλετε να εξασφαλίσετε θέση στην εκκίνηση, ειδικά για τους δύο μεγάλους αγώνες των 80χλμ και των 44χλμ μην χάσετε χρόνο.

9ο Zagori Mountain Running: Ανοίγουν οι εγγραφές

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 20.00 θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή βρίσκοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης (www.zagorirace.gr).

Πρόκειται για κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος ο οποίος βρίσκεται στο καλεντάρι τοπ δρομέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Φέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί 19-21 Ιουλίου στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, στα μοναδικά από κάθε άποψη μονοπάτια της Τύμφης, το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου, τα παραδοσιακά χωριά και τα πέτρινα γεφύρια του Ζαγορίου τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της περιοχής.

Το «9οZagori Mountain Running» έχει και φέτος 4 διαφορετικούς αγώνες για δρομείς κάθε επιπέδου. Τον TeRA 80km, τον Marathon+ 44km, τον Half Marathon 21km και τον Entry Race 10km.

Φυσικά θα διεξαχθεί και ο παιδικός αγώνας «Zagoraki» και θα γεμίσει το Τσεπέλοβο από παιδικά χαμόγελα!

Όσο για τις δύο μεγάλες διαδρομές έχουν επίσημα αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ορεινού Τρεξίματος και έχουν όριο συμμετεχόντων, 200 αθλητές για τον αγώνα των 80 χλμ και 250 αθλητές για τον αγώνα των 44 χλμ.

Συνολικά αναμένεται να αγωνιστούν πάνω από 2000 αθλητές και οι επισκέπτες να ξεπεράσουν τους 1200!