Στην Κοζάνη το «Βίκος Street Relays»

Τα «Βίκος Street Relays» επιστρέφουν δυναμικά μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα με τον αγώνα στην Κοζάνη, που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Στην Κοζάνη το «Βίκος Street Relays»

Ο αγώνας στην Κοζάνη αναμένεται να βγάλει όλη την πόλη στους δρόμους για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ήδη οι εγγραφές άνοιξαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.relays.gr και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες 4×2500μ., 2×5000μ. και στον αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, που είναι στο πρόγραμμα, ενώ θα γίνουν και τα Kids Relays 4x50μ. & 4x100μ.

Μάλιστα τo «Veronis Cup» των Βίκος Street Relays αποτελεί την πρώτη και μοναδική σειρά αγώνων δρόμου 10χλμ. στην Ελλάδα με χρηματικά έπαθλα, στηρίζοντας έτσι και τους πρωταθλητές των δρόμων αντοχής και διατηρώντας χαμηλότατο κόστος συμμετοχής. Τα χρηματικά έπαθλα, θα αποδίδονται στους τρεις πρώτες άνδρες νικητές και στις πρώτες γυναίκες νικήτριες των αγωνισμάτων 10 χιλιομέτρων, στους εννέα αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών.

Τα Street Relays είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός. Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των περιοχών όπου γίνονται οι αγώνες.

Μέχρι στιγμής μέσα στο 2018 έχουν διεξαχθεί πέντε αγώνες των σκυταλοδρομιών δρόμου και ακολουθούν η Κοζάνη στις 29 Σεπτεμβρίου, η Καβάλα στις 14 Οκτωβρίου, η Λάρισα στις 21 Οκτωβρίου και ο Πειραιάς στις 18 Νοεμβρίου.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays. Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://relays.gr/
https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/
https://www.instagram.com/street_relays/
https://twitter.com/StreetRelays

--
Σταύρος Σουντουλίδης
Υπεύθυνος Ενημέρωσης
Βίκος Street Relays
media@ermis1877.gr
0030 695 720 9272