Έπαιζαν παράνομα στην καραντίνα οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν την καραντίνα και έπαιζαν εσωτερικά διπλά σε έπαυλη των νοτίων προαστίων που έχει γήπεδο κανονικών διαστάσεων, αποκάλυψε η Ανοιχτή Τηλεόραση.

Έπαιζαν παράνομα στην καραντίνα οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Σοκ στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα έχει προκαλέσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ανοιχτής Τηλεόρασης που δημοσίευσε στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Την ώρα που η φίλαθλη Ελλάδα είχε μείνει άναυδη από την μπαλάρα αλά PS4 και τους αυτοματισμούς της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, το έγκυρο κανάλι αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Την περίοδο της καραντίνας, και ενώ οι οδηγίες των επιστημόνων για αυτοπεριορισμό ήταν σαφείς, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχιζαν να προπονούνται κανονικά παίζοντας εσωτερικά διπλά σε έπαυλη των νοτίων προαστίων!

«Υπήρχε η φήμη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν στο σπίτι κάποιου πλούσιου τύπου κατά τη διάρκεια του lockdown. Είναι αφύσικο να έχουν μετά την καραντίνα τέτοια φυσική κατάσταση και τέτοιους αυτοματισμούς. Οι αντίπαλοί τους σέρνονται και δεν βρίσκονται ούτε με αίτηση και αυτοί πετάνε», ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Μπάμπη Συμπλεγματίδη που έψαξε την υπόθεση.

Το ρεπορτάζ του Μπάμπη το επιβεβαιώνει και η κυρά Κατίνα που μένει ακριβώς απέναντι από την έπαυλη. «Κάθε πρωί έρχονταν τύποι με στολές από το ''La Casa de Papel'' και μαζί τους και ο ''El Profesor''. Μια μέρα δεν άντεξα, κατέβηκα και πλησίασα έναν κοντό. "Ποιος είσαι εσύ, μάτια μου;", τον ρώτησα. "Ο Ματιέ'', μου απάντησε».

Πλέον, μετά τα αδιάσειστα στοιχεία, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

--
Red Duckling

Μη μου τη νήσσα τάραττε.
facebook.com/redduckling
twitter.com/redduckling
instagram.com/redduckling