Ποδοσφαιρόφιλος ο Covid-19, συχνάζει πλέον μόνο στις εξέδρες

Ο Μπάμπης Κορονοϊός, γνωστός και ως covid-19, βαρέθηκε να ταλαιπωρεί τον κόσμο και αποφάσισε να πηγαίνει μόνο στα γήπεδα.

Ποδοσφαιρόφιλος ο Covid-19, συχνάζει πλέον μόνο στις εξέδρες

Στην κανονικότητα έχει επιστρέψει το μεγαλύτερο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Μποτιλιάρισμα, παραλίες, μπουζούκια, εστιατόρια, διαδηλώσεις και ό,τι άλλο αγαπούσαμε ή μας ταλαιπωρούσε πριν το lockdown, είναι και πάλι εδώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Η κανονικότητα ετοιμάζεται να χτυπήσει κόκκινο το επόμενο διάστημα με το άνοιγμα των συνόρων και την ανεξέλεγκτη εισροή τουριστών, ακόμα και από περιοχές που επλήγησαν από την πανδημία. Εύλογα αναρωτιέται ο κόσμος που έμεινε σπίτι τόσο καιρό, αν αυτό που θα συμβεί είναι ασφαλές.

Ρωτήσαμε λοιπόν τον Μπάμπη Κορονοϊό, για το αν θα πρέπει να φοβόμαστε τους τουρίστες, αλλά και τι γίνεται με όλα τα μέρη που υπάρχει συγχρωτισμός στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.

"Κανένα πρόβλημα! Μην φοβάστε αδέλφια μου. Βαρέθηκα να κυκλοφορώ παντού, κουράστηκα να είμαι σε κάθε μέρος κάθε στιγμή. Πλέον θέλω να ηρεμήσω, να αράξω, να πίνω το καφεδάκι μου σπίτι, να ακούω τις μουσικάρες μου, να κάνω ό,τι κάνατε δύο μήνες".

Και αφού η ζωή επιστρέφει παντού, γιατί δεν επιτρέπεται ακόμα ένα ποσοστό φιλάθλων στις εξέδρες; "Ώπα. Μένω σπίτι αλλά μια χαρά έχω, ένα γηπεδάκι. Δεν θα μου το κόψετε", απάντησε ο Κορονοϊός, κόβοντας κάθε σκέψη για επιστροφή μέρους του κόσμου στις κερκίδες.

"Θέλω να πηγαίνω γηπεδάκι, να βλέπω τους παίκτες να μπαίνουν ξεχωριστά στον αγωνιστικό χώρο, να παλεύουν σώμα με σώμα για 90 λεπτά, να αγκαλιάζονται στα γκολ και μετά να αποχωρούν ξεχωριστά για τα αποδυτήρια", συμπλήρωσε ο Μπάμπης.