Θρύλος στα δύσκολα; Ιδού η απόδειξη!

Ο Red Duckling γράφει την προσπάθεια του Ερασιτέχνη να μείνει στον δρόμο των ασύλληπτων επιτυχιών στην πιο δύσκολη συγκυρία που έχει συναντήσει.

Θρύλος στα δύσκολα; Ιδού η απόδειξη!

Αρχικά, μιλάμε για ασύλληπτες επιτυχίες την τελευταία δεκαετία. Σερί πρωταθλήματα παντού, ευρωπαϊκοί τελικοί και κούπες παντού. Και είναι ασύλληπτες γιατί είναι ΠΑΝΤΟΥ. Η ΑΕΚ για παράδειγμα βρήκε έναν επιχειρηματία και έριξε το βάρος στο χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ στόχευσε το βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός την Α2. Ο Ερασιτέχνης δεν έκανε διακρίσεις. Σάρωσε παντού.

Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας Καρτών Μέλους/Φιλάθλου και ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει τον Ερασιτέχνη

Να το πάμε και ευρωπαϊκά; Η Προ Ρέκο για παράδειγμα δεν έχει άλλους “μπελάδες” πέρα από το πόλο Το ίδιο και η Φερεντσβάρος. Η Ρανέβα ασχολείται με το βόλεϊ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ασχολείται με τα πάντα. Είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Τέλος. Νομίζω ότι αρκετοί δεν το έχουμε αντιληφθεί. Ίσως να το θεωρούμε και… δεδομένο.

Όχι, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο Ολυμπιακός χρόνια τώρα μας κάνει υπερήφανους με υπερβάσεις, την οικονομική ενίσχυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα ποσοστά από εισιτήρια και διαρκείας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ και φυσικά και τη στήριξη του κόσμου. Μόνο που μπαίνοντας στα άγνωστα μονοπάτια εξαιτίας της πανδημίας, πρέπει να βγούμε μπροστά.

Ολυμπιακός: Ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη με τις Κάρτες Φιλάθλου και Μέλους

Να γίνει κατανοητό ότι τα 50 ευρώ της κάρτας μέλους δεν πρέπει να δοθούν για να πάρουμε διαρκείας σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Να γίνει συνείδηση ότι με αυτή την κάρτα, πιάνουμε τον έφηβο από το χέρι και τον βοηθάμε να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Θεωρώ αυτονόητο το 10άρικο για την κάρτα φιλάθλου. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα σε πολλούς για την κάρτα μέλους.

Σκεφτείτε πόσα χρήματα δεν θα δώσουμε- δυστυχώς- με κλειστό το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ. Πόσα λεφτά δεν θα ξοδέψουμε- δυστυχώς- χωρίς εκδρομές από την επαρχία στον Πειραιά και από την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ναι, δυστυχώς γιατί αυτά τα χρήματα είναι η ψυχοθεραπεία μας, η κ@... μας, η μεγάλη μας αγάπη.

Τουλάχιστον ένα μικρό μέρος τους ας το δώσουμε να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη. Τόσα χρόνια μας έκανε περήφανους χωρίς να είμαστε οι περισσότεροι εκεί. Ας ανταποδώσουμε τώρα τα χιλιάδες στάτους πανηγυρισμών για τίτλους, ευρωπαϊκά και το 50-0 στον Παναθηναϊκό. Και πόσες άλλες χαρές.

Θρύλος στα δύσκολα δεν λέμε; Πάμε!