«Χάρτινος» ο Ολυμπιακός, νόμιμοι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ!

 Πρωταθλητή βόλεϊ ανδρών αναμένεται να αναδείξει απόψε η ΕΣΑΠ, μετά την ανάδειξη της ΑΕΚ στο χάντμπολ ανδρών, του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ ανδρών. Οπότε ετοιμαστείτε για νέο χάρτινο πρωταθλητή όπως στο βόλεϊ γυναικών.

«Χάρτινος» ο Ολυμπιακός, νόμιμοι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Την Τρίτη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο χάντμπολ ανδρών η ΑΕΚ (αν και ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό) και στο χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε βγάλει ανακοίνωση να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και να μη στεφθεί καμία ομάδα πρωταθλήτρια. Κι αφού εξασφάλισε ότι η πλειοψηφία θα του δώσει τον τίτλο, ψήφισε αντίθετα, αλλά με ψήφους 14-1 πήρε το τρόπαιο. Μπορούσε να πει ότι δεν το αποδέχεται, αλλά το πήρε.

Την Τετάρτη αναδείχθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ γυναικών, ενώ είχε εκδώσει ανακοίνωση ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. «Χάρτινος πρωταθλητής», βροντοφώναξαν οι αντίπαλοί του και ιδιαίτερα το μπλοκ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη αναδείχθηκε πρωταθλητής μπάσκετ ανδρών ο Παναθηναϊκός και παρέμειναν στην κατηγορία ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ο Παναθηναϊκός, αφού εξασφάλισε την πλειοψηφία, ψήφισε λευκό και με ψήφους 13-1 πήρε το τρόπαιο. Μπορούσε να μην το αποδεχθεί κι αυτός. Όλα καλά καμωμένα εδώ, αν και η ΑΕΚ ψέλλισε ότι ήθελε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ουσιαστικά έθεσε εν αμφιβόλω το 13-1 που έλεγαν ότι ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Και την Παρασκευή αναμένεται να αναδειχθεί πρωταθλητής βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός, αφού τα 8 από τα 10 σωματεία έτσι ψήφισαν, ενώ το μπλοκ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν θέλουν να παίξουν για τον τίτλο, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου. Πάλι για χάρτινο πρωταθλητή θα λένε.

Όταν κρίνουν τα πάντα με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά...